Agerpres – Satu Mare: USL are candidaturi coumne in tot judetul

Uniunea Social Liberală (USL) Satu Mare şi-a definitivat în totalitate listele pentru alegerile locale şi va avea candidaţi comuni la toate primăriile.

‘USL Satu Mare, în săptămâna care a trecut, a reuşit să definitiveze în totalitate listele de candidaturi pe toate unităţile administrativ teritoriale ale judeţului Satu Mare. Ceea ce ne-am propus, USL 100% în judeţul Satu Mare, s-a îndeplinit’, a declarat Ovidiu Silaghi, preşedintele PNL Satu Mare, duminică, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, a precizat că ponderea la Consiliul Judeţean Satu Mare este de 4:3 pentru PSD, la Consiliul Local Satu Mare ponderea este de 5:3, tot pentru PSD, iar la nivel de judeţ social democraţii vor avea candiaţi la 37 de primării în vreme de Alianţa de Centru Dreapta Satu Mare va avea 28 de primării. Candidatul USL la preşedinţia CJ este Adrian Ştef, preşedinte al filialei municipale a PNL Satu Mare iar candidatul la Primăria municipiului este Dorel Coica, preşedinte al organizaţiei locale PSD.

Senatorul sătmărean a afirmat că ‘a primit semnale’ de la şase din cei 11 primari PDL din judeţ că vor să treacă la USL şi a adăugat că urmează să fie discutat fiecare caz în parte.

Etichete:, , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: