Pocora: Fenechiu e o mare pierdere pentru PNL, sperăm că va trece cu bine prin această încercare

cristina-pocora-pnlPurtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi pentru Mediafax, în urma condamnării la cinci ani de închisoare a lui Relu Fenechiu, că acesta este o „mare pierdere” pentru PNL, iar liberalii speră că „va trece cu bine prin această încercare” şi va rămâne apropiat partidului.

„Liberalii îşi menţin punctul de vedere de a nu comenta deciziile instanţelor, chiar dacă din perspectivă umană pot să-mi exprim regretul că cineva trece printr-o astfel de experienţă. Pentru PNL este o mare pierdere, Relu Fenechiu fiind un om politic cu experienţă şi care a pus bazele multor proiecte liberale. Fenechiu a fost alături de partid şi când PNL a trecut prin vremuri grele de opoziţie, dar şi când a trebuit să-şi îndeplinească obiectivele de guvernare. De altfel, prin activitatea sa la conducerea Ministerului Transporturilor a dat dovadă de profesionalism, lucru recunoscut de toată lumea, ne aducem aminte de deblocarea fondurilor europene pe Transporturi. Ne exprimăm speranţa că Relu Fenechiu va trece cu bine prin această încercare în plan personal şi va rămâne apropiat PNL”, a declarat Pocora.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, joi, la cinci ani de închisoare cu executare, iar fratele acestuia, Lucian Fenehiu, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul „Transformatorul”.

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: