Cristina Pocora: PSD trebuie să răspundă pentru inconsecvența și minciunile Guvernului Ponta III

PocoraAtacurile obsesive ale  lui Victor Ponta şi ale PSD  la adresa PNL şi a lui Crin Antonescu ne arată  starea de disperare şi enervare care s-a instalat în rândul social-democraţilor.

PSD şi premierul îi atacă zilnic pe liberali pentru că ştiu foarte bine că PNL este singurul care îi poate opri. Aşa cum tot PNL a fost singurul care a putut opri PSD să dea drumul la proiectul Roșia Montană, să treacă legea amnistiei ca să scape pe unii sau alții de justiţie sau să majoreze cota unică.

Nici Victor Ponta, nici altcineva din PSD nu sunt abilitaţi să vorbească despre „răzgândit” atât timp cât Guvernul Ponta III şi-a incalcat toate angajamentele publice şi a făcut exact pe dos decât a promis în Parlament prin asumarea programului de guvernare al USL.

Au spus că reduc CAS si acum amână la nesfârşit măsura, pretinzând ca nu sunt bani. Au spus că acciza pe carburant merge la autostrăzi, dar de fapt nu ştim nici acum unde merge, cel mai probabil la clientela politică. Au spus că vor reforma sănătătii, acum au amânat toate proiectele PNL predate „la cheie”.

Prin urmare, PSD , şi nu PNL, are de dat socoteală opiniei publice pentru inconsecvenţa şi minciunile Guvernului Ponta III.

În calitatea sa de cel mai mare partid parlamentar de opoziţie, PNL va face tot ce stă în puterea sa pentru a  opri conducerea discreţionară şi catastrofală a ţării de către PSD.

Nu doar noi, ci majoritatea cetăţenilor constată astăzi că actualul Guvern Ponta duce România spre dezastru.

Este de datoria noastră să încercăm, prin toate mijloacele democratice ale opoziţiei parlamentare, să spunem stop celei mai mari păcăleli a acestui an: Guvernul Ponta III.

1 aprilie 2014

Cristina Ancuța Pocora, Purtător de cuvânt al PNL

Etichete:, , , , , , , , , ,

3 comentarii pe “Cristina Pocora: PSD trebuie să răspundă pentru inconsecvența și minciunile Guvernului Ponta III”

 1. adrian 2 aprilie 2014 la 8:30 AM #

  Corect in estenta dar suparator ca formulare pentru ca „la intoarcerea armelor” ar trebui o mai mare finete a discursului ca sa nu ti se intoarca tot tie, PNL, in cap. De mult am zis ca asocierea cu PSD, in felul cum mergea, punea PNL pe linia pe care a fost pus PNTcd in CDR. Acum o sa aveti de tras mult, si nu chiar cu formulari d’astea simpliste iesiti la liman, pentru a rasturna imaginea pe care PSD o tot arunca in carca PNL de pe umerii sai. Repet intrebarea, ce oameni aveti acolo la comunicare in PNL ?

  Apreciază

  • Radu Zlati 2 aprilie 2014 la 2:47 PM #

   He he he… Avem oamenii pe care îi merităm.

   Apreciază

 2. Ionut 2 aprilie 2014 la 12:38 PM #

  Stimate domnule deputat,

  Fac un apel catre dvs., si, prin intermediul dvs., catre PNL, ca alegerile partiale din Rm. Valcea sa fie tratate cu toata seriozitatea. Acest oras a avut sansa de a-si alege un primar cinstit (culmea, din PSD) in 2010, tot la niste alegeri partiale, dar acest om, caruia nu vreau sa-i fac reclama, a fost sabotat de colegii din partid, dar si de oamenii din PNL Valcea care se angajasera sa-l sustina in turul II. Apoi, acel om a fost marginalizat de actualul primar interimar, tocmai din cauza succesului obtinut in primul tur (ca sa va dati seama cine populeaza politica valceana).

  Nu vreau sa va retin, in acest oras s-au vehiculat, in soapta sau chiar pe fata, sume enorme si cred ca e nevoie de o implicare serioasa pentru a-l scoate de sub influenta unor personaje transpartinice. Ar fi multe de comentat, despre sume de nivelul a 1 milion de euro sau de o despagubire de 15 mld. lei vechi, dar nu vreau sa va rapesc timpul si nu vreau sa fac afirmatii care nu se pot proba. Oricum, pot sa detaliez daca aveti nelamuriri.

  Regret ceea ce i s-a intamplat d-lui Francu, consider ca a fost un primar mai bun decat predecesorii sai.

  Va multumesc

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: