Comunicat de presă TNL: Între 1 si 4 mai, Mamaia a fost liberală

1781941_571115899675424_5749011809939396941_nAproape 5.000 de tineri au fost prezenți, în perioada 1 – 4 mai, pe plaja Cotton Beach din Mamaia, la evenimentul ”Eurocampioni la mare”, organizat de Tineretul Naţional Liberal şi Cluburile Studenţeşti Liberale, în cadrul campaniei de promovare a câștigătorilor concursului “10 pentru Europa”.

Organizatorii au îmbinat seminariile informative, cu o serie de competiții sportive, scopul acestora fiind acela de a mobiliza tinerii la vot prin informarea lor asupra modului cum funcționează instituțiile europene și al impactului pe care îl au deciziile luate de reprezentanții României în Parlamentul European.

Deși evenimentul s-a adresat tinerilor cu vârste între 18-35 de ani, acestora li s-au alăturat copii și bunici la competiția de înălțat zmeie și lampioane. Zeci de vulturi liberali au fost lansați împânzind cerul pe plaja din Mamaia. Serile au continuat cu concerte live oferite de Addictive Elements (Tennebreck/Tyst) şi Mika Violin.

Sâmbătă, în jurul orei 15:00, tinerii liberali, dar şi turiştii au avut ocazia să se întâlnească cu Ramona Mănescu, europarlamentar PNL şi candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European, Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL, președinte al TNL vicepreședinte executiv al PNL, Costel Alexe, deputat PNL şi secretar general al TNL şi constănţeanca Cristina Steliana Mihailovici, candidat pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare,

“În ultimii ani, Uniunea Europeană și-a propus și a reușit să aducă procesul decizional cât mai aproape de cetățeni. Acum este rândul nostru să răspundem și putem face asta printr-o mai mare atenție acordată proiectelor și activității reprezentanților României în Parlamentul European și pe 25 mai să votăm în consecință.” a declarat Florin Alexandru Alexe,  președintele TNL.

4 mai 2014                           

T Comunică – Departamentul de comunicare al TNL

Etichete:, , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: