(www.PaginadePolitica.ro): Zlati (PNL): „Joc de glezne din partea UMDR”

Radu ZlatiDecizia de a renunța la funcțiile avute în Guvern a liderului UDMR Hunor Kelemen a fost calificată de deputatul liberalul Radu Zlati drept „un joc de glezne”.

Să nu uităm acel titlu celebru: Adio, dar rămân cu tine! Se face un joc de glezne din partea UMDR, pentru a salva onoarea partidului în ochii alegătorilor de etnie maghiară. Vicepremierul și ministrul Culturii care este și șeful partidului demisionează, dar în realitate partidul rămâne la putere cu toate beneficiile aferente”, a declarat corespondentei PaginadePolitică parlamentarul PNL.

Zlati a adăugat că demisia liderului UDMR transmite semnul că iată, conducătorul partidului rămâne ferm în principiile sale și că cel puțin prin această poziție, se află de partea unora dintre etnicii maghiari care au o viziune puțin mai radicală. „De altă parte, sigur, e greu să ne punem în șoșonii electoratului maghiar, practic pentru o viziune mai lucidă. Totuși, demisia de astăzi nu schimbă orientările UDMR-ului cel puțin ca partid în arcul guvernamental, constituind aceeași majoritate nocivă în acest moment pentru interesele etniei maghiare și ale românilor în general” a mai declarat Zlati.

Sursă: www.PaginadePolitica.ro

Etichete:, , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: