(www.DCNews.ro): Radu Zlati: Scandalul în PNL ar trebui să se ridice până la cer

agerpres_3950413_86114200Radu Zlati îi recomandă lui Marian Petrache, secretar general al PNL, să îl dea în judecată pe Dan Andronic care a spus că sondajele făcute pentru PNL au prezentat rezultate la comandate.

„Cu umilință sugerez domnului Marian Petrache, secretarul general al PNL, să dea în judecată (în nume personal sau al PNL ca instituție) pe Dan Andronic care, într-un articol publicat ieri, spunea cu subiect și predicat că sondajele făcute pentru PNL au prezentat rezultate la comandă:

„un om implicat în cercetări sociologice cu care am stat de vorbă mi-a spus că a discutat și el cu Marian Petrache (PNL) despre un eventual sondaj, dar s-a retras din motive deontologice. Pentru că PNL voia să-i comande un sondaj din care să iasă (neapărat) câștigător Iohannis”

Dacă ar fi adevărat, atunci scandalul în PNL ar trebui să se ridice până la cer. Cum sunt sigur că nici Petrache nici Iohannis nu s-au putut coborâ atât de jos pentru a-l elimina din competiție pe Crin Antonescu, onoarea partidului merită un proces”, scrie Radu Zlati pe blogul personal.

Acesta mai susține că a împărtășit cu mulți liberali visul „Crin Antonescu președinte”, vis care s-a spulberat.

„Da, am împărtășit cu mulți liberali, membrii PNL sau nu, visul de a avea șansa să luptăm din nou sub drapelul partidului, din nou împotriva unei mașini de luptă redutabile, pentru și în numele lui Crin Antonescu. Am împărtășit visul „Crin Antonescu președinte”. De data aceasta putea fi altfel decât în 2009. De data aceasta intrarea în turul doi al alegerilor era aproape garantată, iar propria noastră mașină de luptă, după fuziunea cu PDL, aproape o egala ca putere pe cea a inamicilor politici. Nu a fost să fie”, a scris Radu Zlati.

Sursă: www.DCNews.ro

Etichete:, , , , , , , ,

Un comentariu pe “(www.DCNews.ro): Radu Zlati: Scandalul în PNL ar trebui să se ridice până la cer”

  1. Luminita Muresan 23 iulie 2014 la 10:45 AM #

    Din pacate, visul plin de speranta s-a transformat in cosmar

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: