Nu e o poveste! Binomul chiar a existat. O dovadă clară

Azi colegul de partid, senatorul PNL Daniel Fenechiu, a livrat presei o bombă. Una pe bune. O adresă prin care un președinte de tribunal recunoaște că dosarele unui anume învinuit nu au fost instrumentate de către procurori (eventual asistați de către poliția judiciară) ci (eu citesc: exclusiv) de către ofițeri SRI. Care, dacă înțeleg eu bine, au instrumentat dosarul, au pus rezoluția și l-au încredințat (asta adresa nu spune, dar altfel nu are cum fi) unui procuror de ședință, care s-a prezentat cu dosarul în instanță.

Nu este exclus ca astfel să se fi procedat în zeci, sute, poate mii de cazuri. Știm, de la generalul Dumbravă citire, că unele dosare (toate cele astfel instrumentate?) erau urmărite, pe parcursul lor, până la Înalta Curte. Unde (de ce nu?) judecători cu aplecare către interesele naționale exprimate de către Servicii, ofereau și soluția definitivă: condamnare sau achitare, după cum cere „enteresul național”.

Nu mă aștept ca bomba, prezentată de către Daniel Fenechiu pe contul de FB sar și în direct, la B1 TV, să fie preluată de către UM din media. De aceea fac eu un efort și ajut la diseminarea informației.

LE la o zi distanță, domnul Fenechiu revine, admițând faptul că este posibil să fi fost indus în eroare:

Etichete:, , , , ,

4 comentarii pe “Nu e o poveste! Binomul chiar a existat. O dovadă clară”

  1. pozeDECAT 2 iulie 2019 la 7:01 PM #

    In public aceste lucruri ar fi considerate „mizerii de la latrina 3”, „facaturi de la luju.ro” si alte asemenea. Sunt N postaci care fac acest lucru pe diverse bloguri (multi pe la Varujan Vosganian, de exemplu) sau in comentarii de articole de presa … Deci intreb, se poate spune public asa ceva la PNL care contesta ideea de binom si de stat paralel !?

    Apreciază

    • Radu Zlati 3 iulie 2019 la 1:50 AM #

      Fenechiu nu este răspândac. Deci info este credibilă. El zice că a primit hârtia de la omul cu pricina, la comisia pentru drepturi și abuzuri de la Senat. Și că a trimis-o la mai multe instituții, pentru a cere lămuriri. Inclusiv de la SRI.
      Deci nu cred că sunt mizerii tip A3. Dar dacă, pe chestia unor astfel de cazuri, de fapt A3 are/avea dreptate? Respingeți de plano idea?

      Apreciază

      • pozeDECAT 3 iulie 2019 la 9:16 PM #

        Eu ziceam in cheie ironica. S-a dovedit in mai multe randuri ca A3 a avut dreptate chiar daca unii refuza sa accepte si o tin langa cu negrul care-i cel mai pur alb. Chit ca A3 are si mizerii cateodata si multe tinte de cele mai multe ori cand vor ei sa faca_campanie. Ati remarcat ca la ei sectorul 4 e cel mai minunat si mai progresist din Bucuresti (de exemplu)?

        Apreciază

        • Radu Zlati 4 iulie 2019 la 2:27 PM #

          Până la urmă, s-ar putea să aveți dreptate. Am introdus un Later Edit

          Apreciază