Frunzăverde: Nu mai candidez la şefia PDL. Îl sprijin pe Blaga, am semnat deja pentru susţinerea sa

Preşedintele PDL Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a declarat, pentru „Gândul”, că nu va mai candida la preşedinţia PDL, precizând că îl sprijină pentru acest post pe Vasile Blaga, pentru a cărui susţinere a semnat deja şi că el va viza, cel mai probabil, o funcţie de prim-vicepreşedinte.

„Nu mai candidez. Îl sprijin pe domnul Blaga, am semnat deja pentru susţinerea sa. Are o moţiune care preia multe prevederi din textul moţiunii mele” a declarat, pentru „Gândul”, liderul PDL Caraş-Severin.

El a adăugat că, cel mai probabil, va viza un post de prim-vicepreşedinte în echipa lui Blaga.

Conform unor surse din conducerea partidului, citate de „Gândul”, Vasile Blaga a definitivat, deja, moţiunea sa, care se va numi „Dreapta românească”.

Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, anunţase, la sfârşitul lunii ianuarie, că „este posibil” să candideze la şefia PDL.

Preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, că îl susţine pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al partidului, afirmând, totodată, că pe el nu îl „preocupă” o funcţie în structura de conducere a formaţiunii.

Preşedintele PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, că organizaţia judeţeană îl susţine pe Vasile Blaga în cursa pentru preşedinţia PDL, spunând că „partidul are nevoie de o mână forte”, iar Blaga „e un om de cuvânt, apreciat foarte mult şi în partid, dar şi în afara” acestuia.

Liderul PDL Iaşi, senatorul Mihaela Popa, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Vasile Blaga la conducerea partidului, afirmând că PDL are nevoie de o schimbare de abordare.

Liderul PDL Bucureşti Elena Udrea a declarat că a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la şefia PDL întrucât a decis să sprijine un candidat care nu poate fi sub nicio formă subiectul unor speculaţii legate de corupţie, a câştigat bătălii electorale şi poate aduce un plus electoral.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că a semnat moţiunea de susţinere a lui Emil Boc pentru preşedinţia partidului.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că întotdeauna a spus că, dacă Emil Boc va candida pentru un nou mandat la şefia partidului, îl va susţine, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, precizând şi el că va fi pe platforma premierului.

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, afirmă că filiala judeţeană îl susţine pe Emil Boc pentru şefia PDL, aşteptând anunţul oficial al acestuia privind candidatura.

Preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a declarat, luni, că în momentul în care Emil Boc îşi va anunţa, oficial, candidatura la şefia partidului îşi va exprima public susţinerea pentru acesta.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi secretarul general al PDL, Vasile Blaga, întrebaţi de ziarişti despre propriile candidaturi la şefia partidului, au dat acelaşi răspuns: „Toate la timpul lor”.

sursa: MediaFax

Etichete:, , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: