De ce un Blog Galben?


Bun venit pe Blogul lui Radu Zlati, urmaș al Blogului galben al lui Gondolin.

Este blog pentru că este… carele este (vorba nemuritorului Vanghelie)

Este galben deoarece culoarea galbenă este una dintre culorile Partidului Naţional Liberal… și mai este galben pentru ca aurul are culoarea galbenă iar Zlati are ca rădăcină, în limbile slave, termenul aur (aurit).

Blogul a fost al lui Gondolin pentru că persona care vă scrie a ales, acum mulți ani în urmă, să folosească numele de Gondolin pentru apariţiile lui în web-spaţiu. Gondolin a fost eu… dar eu sunt ceva mai mult decât el (sau cel puţin aşa sper). Dacă doriţi să intraţi în contact direct şi personal nu ezitaţi să îmi scrieţi pe adresa de email raduzlati.deputat@gmail.com (promit să răspund!)

Update10 (septembrie 2018) Activitatea mea parlamentară a luat sfârșit în decembrie 2016. Între timp m-am reintegrat în activitatea profesională ca profesor la Colegiul Tehnologic ”Dr. Ioan Rațiu” din Turda iar mai apoi la Liceul Tooretic ”Eugen Pora” din Cluj-Napoca. Evident, o dată cu această schimbare, am schimbat și numele blogului, mergând pe austerul ”Radu Zlati”

UPDATE9 (23 August 2015) Din Cauze necunoscute dar care țin de nepriceperea mea și de ghinion, am pierdut cumva culoarea galbenă a blogului. Mulți vor spune – din fericire. Culoarea galbenă îi irita. Eu regret. Sper cândva să o pot aduce înapoi.

UPDATE8 (1.11.2012) Deoarece site-ul personal (raduzlati.roa fost atacat de hackeri și deocamdată nu poate fi reactivat, am decis să transfer o parte a activității mele online pe blog, în acest scop modificând și denumirea acestuia – de la Blogul galben al lui Gondolin la Radu Zlati – deputat de Gherla.

UPDATE7 (8.10.2012) Activitatea mea pe blog s-a diminuat, pe măsură ce o mare parte a activității de editare a articolelor personale s-a transferat pe site-ul meu, raduzlati.ro Cititorii mei sunt invitați să viziteze respectiva locație, care este mult mai axată decât blogul de față pe activitatea mea personală.

UPDATE6 (16.02.2012) Aseară am depășit bariera celor 200.000 de vizualizări. Ne revedem după ce am mai facut 100.000 – the sky is the limit!

UPDATE5 (28.01.2012) Dupa anumite controverse pe grupuri de socializare, simt nevoia sa intaresc faptul ca proprietarul blogului nu este o „facatura”, ci un om in carne si oase. Cine doreste sa afle amanunte despre mine, sa viziteze linkul http://national-liberal.ro/radu-zlati/

UPDATE4 (26.09.2011): au trebuit 7 luni pentru a atinge pragul de 50.000 vizualizări, dar numai 2 luni pentru cel de 100.000 vizualizări.  Pesemne ca setea de politică a crescut printre navigatorii realității digitale – palidă reflexie a realității imediate. Mulțumesc încă o dată tuturor celor care se opresc pentru a-mi frunzări paginile. Ne revedem la pragul de 200.000 citiri!

UPDATE3 (15.07.2011): acum câteva ore am depășit 50.000 vizualizări ale celor peste 2100 articole postate din decembrie 2010 și până azi. Mulțumesc tuturor celor care au avut curiozitatea să viziteze blogul și sper că măcar unii dintre ei să fi devenit cititori regulați. Să ne vedem la numărul 100.000!

UPDATE2 (21.03.2011): Ideile de bază ale acestui blog sunt:

  • oricine poate avea dreptate. De aceea vor fi postate pe blog și articole ale unor autori care nu sunt afini PNL, dar ale caror puncte de vedere le consider utile pentru cauza liberalismului, fie și măcar pentru faptul că oferă puncte de reper pentru liberalismul romanesc. De aceea voi păstra inclusiv comentariile negative la adresa ideilor liberale, atâta vreme cât se postrează în limita decenței de exprimare și le voi considera ca fiind de bună credință.
  • oricine poate greși. De aceea nu mă voi erija în judecătorul suprem, sau în deținătorul adevărului absolut. Dar nimeni, pe de altă parte, să nu se aștepte să ramân pasiv dacă sunt postate stupizenii în loc de comentarii.
  • acesta este blogul meu. Deci imi voi permite să adaug, să șterg și în general să fac tot ceea ce se poate face cu un text scris, atâta vreme cât preluările de pe alte bloguri sunt menționate ca atare.

UPDATE1 (7.03.2011): de când am învățat să dau etichete articolelor, numărul vizitelor a crescut exponențial. Mulțumesc tuturor vizitatorilor, asta mă obligă să încerc să postez și articole proprii, nu numai pe ale altora. *grin*

%d blogeri au apreciat: