2 independenţi şi 5 politicieni vor să fie primar în Baia Mare

Biroul Electoral de Circumscriptie, constituit pentru alegerile din 8 mai la Primaria Baia Mare, a inregistrat ieri, ultimele candidaturi. Pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare s-au înscris în total şapte candidaţi. Dintre aceştia, doi sunt independenţi şi cinci reprezintă formaţiuni politice sau alianţe.

Consilierul local Vasile Vlaşin, 36 de ani si omul de afaceri Mircea Dolha, 41 de ani sunt candidaţii independenţi înscrişi în cursa alegerilor locale pentru primăria băimăreană.

Din partea Uniunii Social Liberale candidează deputatul de 33 de ani, Cătălin Cherecheş, iar din partea Partidului Democrat Liberal, directorul Aeroportului Baia Mare, Mihai Patrascu, de 37 de ani.

Partidul National Taranesc l-a aruncat in cursa pe sindicalistul Doru Dancus, de 38 de ani, iar din partea Partidului Romania Mare candideaza tanarul de doar 24 de ani, Ciprian Vasile Chereches, directorul unei agentii de brokeraj.

Si Partidul Verde a aruncat in cursa pentru Primaria Baia Mare un inginer silvic de 68 de ani, pe nume Petru Tomoioaga.

Ordinea candidatilor pe lista de vot va fi stabilita prin tragere la sorti.

Pe 8 mai, partidele politice, dar si independentii, vor afla cat electorat au reusit sa mobilizeze, dar mai ales ce au preferat baimarenii, un independent sau un candidat inregimentat politic ?

Etichete:, , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: