Uioreanu acuză politizarea proiectelor de modernizare a drumurilor

Deputatul PNL de Cluj, Horia Uioreanu, acuză politizarea proiectelor de modernizare a drumurilor. El a declarat că Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului a semnat contracte pentru modernizarea a 200 de kilometri de drumuri de interes locale. Dintre acestea, doar 20 de kilometri se află pe teritoriul unor comune conduse de primari PNL și PSD.

Restul drumurilor se află pe teritoriul comunelor conduse de primari PDL și UDMR, afirmă Horia Uioreanu. ”Această alocare de fonduri demonstrează faptul că Guvernul Boc-Udrea încearcă să cumpere voturile oamenilor din localitățile conduse de primarii portocalii. Lansarea de licitații și fluturarea pe sub nasul românilor a unor sume impresionante au menirea de a crea impresia ca actuala putere s-a pus pe treabă și pe investiții în infrastructură. Dar e și un semnal clar că fondurile nu se dau oricui, ca un primar liberal nu este egal în fața doamnei Udrea cu unul portocaliu. Și că românii care nu gândesc în portocaliu nu merită un tratament egal cu cei din localitățile controlate de cei de la putere.
Consider că PD-L, personal domnul Emil Boc, au demonstrat încă o dată că singurul criteriu de care țin seama la alcoarea banilor publici este carnetul de partid. Dar sunt convins ca această tactică de mituire a românilor nu va mai avea succes, mai ales că banii pentru aceste drumuri sunt doar promiși, la fel cei pentru continuarea lucrărilor de construire a Autostrăzii Transilvania, a centurilor de ocolire a Clujului sau pentru demararea proiectului Spitalului Regional de Urgență”, a afirmat deputatul Horia Uioreanu.
sursa: ClujToday

Etichete:, , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: