Maramures: Sergiu Vitalian Vaida a ales sa cante pe strunele puterii si s-a inscris in UNPR

 

Sergiu Vitalian Vaida (c) eMM.roIncepand de astazi, 27 iulie, UNPR Maramures are un nou membru. Este vorba despre Sergiu Vitalian Vaida, realizatorul de emisiuni folclorice care initial a anuntat ca va candida ca independent in 21 august, pentru postul de deputat din Colegiul 2 – Baia Mare Est. In cursul dupa-amiezii el s-a afisat alaturi de presedintele filialei judetene, Emil Ambrus, si a anuntat ca se pregateste sa semneze adeziunea, subliniind ca o va face convins fiind de liderul de la centru al partidului, Gabriel Oprea.

Vaida a explicat ca unul dintre motivele pentru care a acceptat sa devina membru UNPR, in ciuda celorlalte propuneri venite pana acum de la alte partide, este acela ca are in structurile lui foarte multi militari. “La ultima intalnire am zis ca raman independent pana la capat. Dar se pare ca nu s-a putut. Din considerente diferite. Pe cate vreme unii-s cu interese electorale, eu sunt mai mult din principiu. Doar ca principiile sunt romanesti. De la 14 ani sunt militar. Eu cam ce am realizat, tot ce simt eu azi e datorita armatei”

Realizatorul de emisiuni a aratat ca a batut palma cu liderii UNPR in cursul zilei de ieri, cand, alaturi de Emil Ambrus si de presedintele PDL Maramures, Mircea Man, a avut o intalnire si cu prim-ministrul Emil Boc, pentru a negocia sustinerea in campania electorala.

Potrivit declaratiilor facute astazi, in ciuda faptului ca a devenit membru de partid si ca, in consecinta, e obligat sa sustina deciziile puterii, Sergiu Vitalian Vaida ar avea libertatea sa candideze ca independent la alegerile din 21 august. El a aratat ca inca se mai gandeste la intrarea in cursa electorala, desi statutul de „uneperist” nu i-ar permite acest lucru.

“Depinde cum voi negocia cu Mircea Man”, a completat Vaida refuzand insa sa intre in amanunte cu privire la pretentiile pe care le-ar putea ridica. Printre conditiile pe care totusi Vaida a aratat ca ar urma sa le impuna democrat-liberalilor pentru sustinerea candidatului PDL ar fi si aceea de a-i fi achitate contractele pe care le-a facut cu interpretii in vederea propriei campanii electorale!

“Merg in campanie ca si artist, la cine ma ia”, a mai declarant Vaida, facand un apropo la munca sa de prezentator si completand ca in 2012, cand vor avea loc alegeri atat pentru functiile din administratia publica locala, cat si pentru Parlament, ar avea asigurata o candidatura pe judetul Cluj.

La conferinta sustinuta astazi de UNPR Maramures si Sergiu Vitalian Vaida au luat parte inclusiv democrat-liberalii Emilian Pop si Dorinel Alb – primari la Sacalaseni, respectiv la Somcuta Mare, care i-au garantat astazi sustinere candidatei PDL, Mariana Pop.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: