Ziare.com – Dan Mihalache (PNL): Suntem in fata unui sistem de castigat alegeri cu orice pret

Dan Mihalache, consilier al lui Crin Antonescu si fost deputat PSD de Maramures, nu confirma, dar nici nu infirma zvonurile potrivit carora ar urma sa preia sefia PNL Maramures dupa esecul inregistrat de USL la alegerile de duminica.

„Eu nu pot in momentul de fata sa vorbesc despre schimbari, vor exista intruniri. Suntem in a doua zi dupa alegeri, in stadiul analizelor, este prematur sa vorbim despre masuri”, a declarat pentru Ziare.com Dan Mihalache, rugat sa comenteze informatiile publicate de City News.

Consilierul liderului liberal explica absenteismul inregistrat la alegerile partiale de duminica din Maramures prin faptul ca este perioada de vara si lumea este plecata in concedii. Pe de alta parte, Mihalache reaminteste ca nici la recentele alegeri pentru functia de primar la Baia Mare prezenta la vot nu a fost cu mult mai mare. „Cam asta e pulsul populatiei, din pacare, politica pare din ce in ce mai putin atractiva”, a puncta acesta.

Spre deosebire de primarul liberal Catalin Chereches care a declarat pentru Ziare.com ca electoratul UDMR nu s-a prezentat decat in masura mica la aceste alegeri, in ciuda faptului ca liderii UDMR si-au exprimat sprijinul pentru candidatul USL, Dan Mihalache apreciaza ca maghiarii au votat mai degraba cu candidatul PDL.

„UDMR nu stiu sa isi fi anuntat sprijinul pentru domnul Tataru, pe de o parte, pe de alta parte imi amintesc ca l-am vazut pe domnul viceprimar Istvan Ludescher alaturi de Mariana Pop. Deci, cel mult, din partea UDMR a fost vorba despre un non-combat, dar despre un spijin al UDMR nu putem vorbi. De altfel, asa cum am citit eu rezultatele pe sectiile de votare, in niciun caz nu se poate vorbi despre un vot al maghiarilor pentru USL in acest colegiu”, a spus consilierul lui Crin Antonescu.

Etichete:, , , , , , , , ,

Un comentariu pe “Ziare.com – Dan Mihalache (PNL): Suntem in fata unui sistem de castigat alegeri cu orice pret”

  1. adrian 23 august 2011 la 6:46 PM #

    Sau poate, campania electorala, atit la Maramu`, cit si la Neamt, nu a fost facuta cu toata tragerea de…inima liberala, Nu cred ca a fost determinanta indeajuns. Sefii, echipa de campanie, nu a fost se pare, destul de pragmatica, de nu au putut scoate mai multi electori-simpatizanti USL, la vot. Apropo, USL- are suficienta priza la electorat? Eu cred ca inca, nu este suficient de cunoscuta. Nici uniunea, nici oferta-programul sau electoral. USL trebuie sa inceapa de indata, sa mearga cu toate motoarele la turatie maxima. Am zis!.

    Adrian-sector 2

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: