PNL: Comunicat de presa referitor la declaratiile ministrului Traian Igas

Partidul Național Liberal recomandă domnului Traian Igaș să-și vadă de misiunile încredințate de „grupul de la Arad”, încercând să strice cât mai puțin în Ministerul de Interne și să evite a se pronunța asupra unor chestiuni care presupun studii făcute la vreme și la zi, precum și un anumit grad de înțelegere a mecanismelor politice.

Astfel, încercând să justifice demersul din ce în ce mai transparent al PD-ului de a amâna alegerile locale, domnul Igaș enunță ideea că alegerile parlamentare n-ar putea fi devansate pentru că mandatul deputaților și senatorilor este de 4 ani. Probabil că termeni ca „alegeri anticipate” sau „dizolvarea Parlamentului” figurau în niște cursuri la care lipsit actualul ministru de interne.

Domnul Igaș recidivează, deoarece la sfârșitul săptămânii trecute a servit publicului încă o mostră de „cultură solidă” și „cunoaștere profundă a lucrurilor”, vorbind și despre turism și despre autentica viziune de dreapta. Îi sugerăm lui Traian Igaș mai multă prudență în declarații, pentru că școala nefăcută temeinic și la timp se vede.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: