Gandul – Voiculescu i-a promis lui Piedone mai multă putere în PC. Primarul insistă pentru Congres Extraordinar

Cristian Popescu Piedone a fost convins să îşi reia toate funcţiile deţinute în PC după o discuţie cu Dan Voiculescu, în care acesta i-a promis că va căpăta mai multă putere în interiorul partidului.

Dan Voiculescu a negociat cu Cristian Popescu Piedone rămânerea acestuia în cadrul PC, promiţându-i mai multă putere în interiorul partidului. Piedone a fost nemulţumit de faptul că nu a fost sprijinit îndeajuns de conservatori pentru a candida la Primăria Capitalei şi de faptul că nu era consultat la luarea deciziilor majore, deşi deţinea calitatea de prim-vicepreşedinte. Surse din PC au declarat pentru gândul că primarul le-a adus aminte celor din conducere că în sectorul pe care îl conduce au ieşit trei parlamentari conservatori, din cei cinci pe care îi are partidul în forul legislativ. Piedone a fost sunat luni şi de preşedintele PNL, Crin Antonescu, care l-a asigurat de sprijinul său pentru o nouă candidatură la Primăria Sectorului 4. Deşi în urmă cu câteva zile preşedintele PC, Daniel Constantin, declara că Piedone a fost şantajat şi negociază cu cei de la UNPR, discursul acestuia s-a schimbat după ultimele discuţii. „Relaţia mea cu Piedone s-a bazat pe încredere şi onestitate”, a spus Constantin la finalul şedinţei formale care a avut loc la sediul partidului. Decizia a fost luată însă înainte, Piedone sosind la întâlnire cu maşina lui Dan Voiculescu.

La nivelul conducerii PC s-a decis constituirea unui birou de coordonare format din Daniel Constantin, Cristian Popescu Piedone şi Vasile Nistor.

Primarul Sectorului 4 a declarat că şi-a reluat funcţia de prim-vicepreşedinte al PC, din care demisionase în urmă cu câteva zile, doar pentru a parcurge etapele necesare pentru convocarea Congresului Extraordinar. „Acest birou coordonator se va ocupa de pregătirea Congresului”, a precizat Piedone, care a ţinut să menţioneze că nu a fost şantajat. „Nu am fost şi nu voi fi şantajabil, când voi fi şantajabil voi demisiona”, a adăugat prim-vicepreşedintele PC.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: