Agerpres – Alexandru Băişanu (PNL): Primăria Suceava ar putea avea un candidat independent susţinut de USL

Liderul judeţean al PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ ar putea candida, în 2012, un independent susţinut de partidele din opoziţie.

Băişanu a evitat să-l nominalizeze ”pentru a nu fi atacat de PDL”, dar a precizat că potenţialul candidat are toate calităţile necesare pentru a-l învinge pe democrat-liberalul Ion Lungu şi a fi un bun gospodar.

Totodată, Băişanu a subliniat că acest independent se bucură de notorietate în comunitate şi are potenţa financiară care să-i permită susţinerea campaniei electorale.

El a precizat că, în prezent, poartă discuţii cu trei primari liberali în funcţie, fără a-i nominaliza, pentru a se decide dacă vor mai candida la alegerile viitoare susţinuţi de PNL sau ”vor ceda presiunilor PDL” şi vor încerca reportarea mandatelor cu democrat-liberalii.

Liderul judeţean al PNL Suceava şi-a exprimat speranţa că USL va câştiga votul politic al majorităţii din judeţ la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, dar a admis că, punctual, ”unii lideri ai PDL” ar putea câştiga în confruntarea electorală din 2012.

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: