EvZ – Alin Teodorescu: Suspendarea lui Băsescu, o temă fără ecou. Plus: Dan Diaconescu și Mircea Geoană nu au nicio șansă

Sociologul Alin Teodorescu este de părere că tema suspendării lui Traian Băsescu nu va aduce foloase electorale USL.

„Dacă aş mai face parte din staff-ul de campanie al PSD aş interzice orice referinţă la Traian Băsescu”, a declarat Teodorescu la emisiunea „Ultimul cuvânt” de la B1TV. „Suspendarea nu va avea efect în 2012 pentru că nu e cursă prezidenţială, e parlamentară. Poţi să vorbești despre PDL, că ăla de duşmanul tău”. Teodorescu a spus că temele majore în campanie ar putea fi „corupţia demagogia, deficitele”.

PRM da, Dan Diaconescu, nu

Acesta a mai declarat că, judecând după evoluțiile pe care le indică sondajele IMAS, PRM poate să treacă pragul electoral în 2012. „Greu dar poate. Chiar și cu Vadim Tudor”. În schimb, este de părere că Dan Diaconescu nu are vreo şansă, în ciuda celor 13% care declară că l-ar vota. „Nu e un partid. Cei care declară că-l votează sunt dintre cele 8 milioane care nu vor veni niciodată la vot”, a explicat Teodorescu.

Prea multe șanse nu are nici Geoană. „N-are un organizator de partid, nu are resurse, are ceva expertiză în comunicare, dar degeaba ai oameni care dau din gură, dacă atunci când e să pună mâna la treabă nu se pricep. Un organizator de partid trebuie să facă aşa: 3.800 de organizații locale, 45.000 de candidaţi la consilii, 3.800 de candidați la primării, 40 de candidați la preşedinția Consiliilor Județene, 400 de candidați la parlamentare. Să faci asta într-un an de zile…”, a comentat sociologul.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: