Comunicat de presa senator PNL Raymond Luca privind intalnire Casa Bucur

În data de 24 decembrie 2011, pe site-ul www.pesurse.ro, a fost publicată o ştire cu privire la întâlnirea „de taină” care a avut loc la restaurantul Casa Bucur, din Capitală, între domnul Mircea Geoană şi câţiva prieteni ai domniei sale, în vederea creării unei noi grupări politice. Conform ştirii respective, printre participanţi m-as fi numărat şi eu.

Menţionez pe această cale că nu am participat la acea întâlnire şi nici nu am ştiut de existenţa ei. Mai mult, eu am părăsit România în dimineaţa zilei de 23 decembrie 2011; inutil să mai spun că ar fi fost imposibil să particip – de la Washington, D.C – la o întâlnire în Bucureşti, în aceeaşi seară.

Totodată, doresc să reiterez faptul că nu intenţionez să părăsesc Partidul Naţional Liberal şi că orice speculaţii pe această temă sunt pure invenţii, menite să servească la manipularea opiniei publice.

Raymond Luca

Senator PNL

Etichete:, , ,

2 comentarii pe “Comunicat de presa senator PNL Raymond Luca privind intalnire Casa Bucur”

  1. Liviu Bacana 4 ianuarie 2012 la 9:47 PM #

    Te salut draga Raymond si La multi ani!Eu te cunosc ,stiu ca ai plecat si te cred!Dar cine poate oare sa inchida gura lumii? Intre timp,eu am fost cu A TREIA PROCLAMATIE DE LA TIMISOARA la OTV la DD -PP-DD(mic pitic al Albei ca Zapada-Miscarea populara!!!!????)

    Apreciază

  2. Vlad Vicentiu 5 ianuarie 2012 la 5:10 PM #

    Nu tot ce zboara se mananca. Ar trebui cerute daune de 1Leu.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: