Agerpres – Mircea Cazan: USL vrea să câştige la alegeri 80% din primăriile din judeţul Sibiu

Uniunea Social Liberală (USL) şi-a propus să câştige la viitoarele alegeri 80% din mandatele de primar din judeţul Sibiu, dar şi şefia Consiliului Judeţean, unde va candida liderul judeţean al PSD, deputatul Ioan Cindrea.

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte încă un mandat de deputat. ‘Susţinem actualii primari USL. Să câştigăm 80% din primăriile din judeţul Sibiu, poate este un vis, dar nu imposibil. (…) Eu voi candida pentru un nou mandat de parlamentar’, a spus Mircea Cazan.

Acesta a precizat că USL încă nu a găsit un contracandidat pentru primarul Klaus Johannis. In timp ce liberalul Mircea Cazan este hotărât să îşi prelungească mandatul de deputat, senatoarea PNL Minerva Boitan încă nu s-a decis dacă şi unde va candida. ‘Eu mă mai gândesc. Nu e bine să iei hotărâri pripite’, a spus Minerva Boitan, într-o conferinţă de presă.

Aceasta consideră că este destul de complicat să spună acum ce opţiune are, ţinând cont că alegerile vor fi comasate. Ea crede că ea şi-a făcut datoria faţă de alegători, însă se declară dezamăgită de faptul că, fiind în Opoziţie, nu a reuşit să promoveze propriile iniţiative legislative.

Primul parlamentar local care şi-a anunţat planurile electorale pentru 2012, încă de anul trecut, a fost liderul PSD Sibiu, deputatul , care se pregăteşte să îl înfrunte pe preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Bottesch, care ocupă această funcţie de opt ani.Ioan Cindrea

Etichete:, , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: