Blog Iosif Buble – Dan Cristian Popescu e candidatul USL la Primăria Sectorului 2. Onţanu e la 45% şi e în cădere!

După ce liberalii au decis să îl arunce în luptă pentru Primăria Sectorului 2 pe liderul organizaţiei de sector, a venit rândul social-democraţilor să ia aceeaşi decizie. Reunită în şedinţă conducerea PSD Sector 2 a decis să meargă pe mâna candidatului propus de PNL. Astfel, Dan Cristian Popescu este candidatul USL la Primăria Sectorului 2 şi se va bate cu actualul edil, Neculai Onţanu, secretar general al UNPR.

Potrivit ultimelor cercetări sociologice Neculai Onţanu a scăzut în preferinţele electoratului şi are acum în jur de 45% (în noiembrie 2011 încă mai avea 54%. Încrederea în el a scăzut în principal din cauza deselor apariţii publice care l-au asimilat din în ce mai tare de partidului condus de Gabriel Oprea. Aceleaşi sondaje au relevat faptul că în rândul alegătorilor din sector actualul edil e încă văzut ca fiind membru PSD (pe listele cărui partid a candidat până acum).

Până acum se ştie că la Sectorul 1 va candida din nou primarul Andrei Chiliman (are o intenţie de vot de aprox.90%), la Sectorul 5 Marian Vanghelie (are aprox.47% intenţie de vot). Potrivit surselor noastre la Sectorul 3 ar putea candida vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă. Rămân de stabilit candidaţii în sectoarele 4 şi 6.

Etichete:, , , , , , , , , ,

Un comentariu pe “Blog Iosif Buble – Dan Cristian Popescu e candidatul USL la Primăria Sectorului 2. Onţanu e la 45% şi e în cădere!”

  1. maharajahuldekapurthala 11 februarie 2012 la 12:04 AM #

    Sobolanul de canal si soarecele de biblioteca: http://luptadeclasa.wordpress.com/2012/02/10/sobolanul-de-canal-si-soarecele-de-biblioteca/.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: