Rares Manescu a organizat Expozitia cu vanzare de obiecte confectionate manual de catre copiii cu deficiente de auz din Sectorul 6

Președintele PNL Sector 6 a organizat o expoziţie cu vânzare de obiecte confecţionate manual de către copiii cu deficinţe de auz din Sectorul 6.

Exponatele – obiecte de artizanat, mărţişoare, felicitări, icoane pe sticlă, acuarele şi desene în cărbune,  reprezintă rodul muncii şi imaginaţiei copiilor de la Școala pentru deficienţi de auz nr.2 “Sfânta Maria” din Sectorul 6 .

Dincolo de frumuseţea şi valoarea artistică incontestabilă a obiectelor confecţionate de copiii de la Școala specială nr.2, această expoziţie reprezintă o acţiune de caritate. Fondurile obţinute din vânzarea obiectelor unicat vor fi utilizate  pentru achiziţionarea unor obiecte şi materiale necesare copiiilor, pe care altfel şcoala nu le-ar putea oferi. Aşadar, aşteptăm bucureştenii să vină şi să dea o mână de ajutor acestor copii deosebiţi, prin achiziţionarea marţişoarelor confecţionate de ei ”, a afirmat Rareş Mănescu, preşedintele PNL Sector 6.

Expoziţia are loc în perioada 20 februarie – 07 martie la Sediul PNL Sector 6 din strada Drumul Taberei, nr. 92, bl. C7, Parter.

Acţiunea face parte dintr-o serie mai amplă de activităţi ale PNL Sector 6, care urmăresc sprijinirea copiilor cu dizabilităţi.

Departament Comunicare        PNL Sector 6

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: