Realitatea: Urban – PDL vrea să revină la VOTUL PE LISTE, are viitor sumbru

Senatorul Iulian Urban, demisionar din PDL dar inca afiliat grupului acestei formatiuni, spune ca are informatii ca fostii sai colegi pregatesc revenirea la votul pe liste.”Inteleg ca urmeaza acum sa se voteze in cadrul partidului ca pentru sistemul electoral se va merge pe ideea votului pe lista nationala. Inseamna ca cei din partid aflati pe functii sus isi asigura realegerea”, a spus Urban pentru Ziare.com. In opinia sa, daca partidul ajunge sa recurga la asta, viitorul acestuia e unul „sumbru”.

„Un partid in care liderii sai nu stiu cum sa faca sa mearga mai repede sa se puna in fruntea unei liste care sa le asigure relagerea are un viitor sumbru., a mai afirmat Urban.

Iulian Urban s-a mai aratat de parere ca valul de plecari din PDL din ultima vreme e consecinta politicii partidului de a se „umfla” cat mai mult, luand traseisti din alte formatiuni. „Asta e, acum toti cei care pleaca in alta parte sunt toti cei pe care, de-a lungul anilor, PDL i-a adunat de la alte partide politice, demonstrandu-se faptul ca PDL a crescut in mod nefiresc, acumuland oameni care erau doar niste traseisti. In cazul lui Frunzaverde nu stiu ce sa spun, el stie ce a fost acolo.

Etichete:,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: