C. Teodorescu: Preoteasa monstrului sacru

Nici nu s-a uscat bine vopseaua verde în care s-a travestit PDL-ul la Bucureşti, că Elena Udrea a intrat într-o transă politică. L-a văzut pe Traian Băsescu în chip de monstru sacru şi a început să profeţească în numele lui. Fosta preoteasă a turismului şi dezvoltării face planuri de viitor de un optimism chior, care n-are nici o legătură cu fugile din PDL şi cu înfrîngerea coloristică a partidului camuflat înainte de alegeri. Cum nu va desemna monstrul sacru un premier de la USL după alegeri şi cum vor fugi, atunci dar şi mai devreme, din USL cei care nu se simt bine acolo.

După ce şi-a făcut curaj rostind formula magică, cea cu monstrul şi reperul, care seamănă a umilă prosternare, Elena Udrea a avut o viziune: dacă PDL-ul pierde alegerile, Emil Boc ar trebui să plece din fruntea partidului, subînţelegînd că ea ar trebui să rămînă şefă peste pedeliştii de Bucureşti.

Dar dacă după alegeri monstrul sacru îşi schimbă preoteasa? Sau se întoarce PDL-ul împotriva monstrului? Între două transe Elena Udrea o fi început să aibă şi coşmaruri?

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: