PNL & „BUBA”MRU

Premierul în exercițiu M.R. Ungureanu a lansat săptămâna aceasta o petardă: invitat a lui Turcescu (B1TV) MRU a declarat, cu subiect și predicat, că se consideră a fi în continure nu numai liberal ci și membru al PNL și că cere liderului PNL, Crin Antonescu, să fie invitat la o ședință a PBC a PNL.

Acum: dacă aceast tip de aroganță ar fi avut loc undeva pe după blocuri, impertinentul ar fi primit o flegmă între ochi, dacă nu și un cap în nas. Fiind ”pe sticlă” și într-o lume, politica, în care cuvintele adesea sunt făcute să ascundă gândurile, Crin Antonescu a răpuns (printr-un alt post de televiziune) că orice membru de rând PNL poate fi primit, la cerere, într-o ședință a BPC și că va consulta membrii BPC asupra solicitării lui MRU; neuitând însă să menționeze stranietatea și ilaritatea situației în care un premier care conduce un guvern politic se pretinde în același timp membru al unui partid de opoziție.
Imediat au apărut diverse reacții – unele ținând de teoria complotului. Iată o astfel de reacție, culeasă de pe Facebook:

Planul lui Basescu de a sparge USL este de a-l infiltra pe agentul SIE Razvan Ungureanu in PNL si automat USL.
In toamna va declara ca guvernul a fost condus de liberali si astfel cresc sansele de a face ca PNL si USL sa scada in sondaje.
Ce primeste in schimb Ungureanu ?
Candidat la presedentie !
Iar daca Ungureanu iese presedinte, Basescu va fi prim-ministru !
Basescu e la un pas sa-i pacaleasca din nou pe romani !
Ungureanu nu trebuie primit in PNL cu nici un pret, pentru ca este calul troian !!!!!

Dincolo de enormitatea acestor temeri (putin probabil dar nu și imposibil să se întâmple așa ceva) poate că PNL și liderul său, după ce rezolvă problema candidaturilor pentru sectoarele Bucureștilor, să ia în discuție si problema micului abces numit MRU.
PNL prin liderii săi naționali trebuie să îl invite pe Mihai Răzvan Ungureanu în cadrul unei ședințe a BPC al PNL și, după ce îi ava asculta cu deferență alegațiile, să îi comunice că tocmai a fost exclus din partid. Slavă Domnului, nu de argumente ar duce lipsa!

Etichete:, , , ,

2 comentarii pe “PNL & „BUBA”MRU”

 1. Vasile Mih 20 aprilie 2012 la 5:25 PM #

  Mai intai „tata basescu” va desemna, dupa alegerile parlamentare din toamna, un premier liberal sa formeze guvernul. Ghici ghicitoare cine va fi primul desmnat? Mihai Razvan Ungureanu.

  Apreciază

  • Gondolin 20 aprilie 2012 la 5:31 PM #

   va desemna fie un premier propus de catre USL (adică Victor Ponta) fie un premier PSD (adica Victor Ponta). Asta in cazul in care PDL obține sub 25%, lucru care pare cu totul probabil.

   Apreciază

<span>%d</span> blogeri au apreciat: