Buletin de informații privind activitatea candidaților liberali la alegerile locale 10 mai 2012

BACĂU

Miercuri, 9 mai a.c., a avut loc, în sala Teatrului de Vară din municipiul Bacău, lansarea candidaților la funcțiile de primar pentru localitățile din județul Bacău. Evenimentul a avut loc într-o atmosferă incendiară creată de aproximativ 1.800 de participanți din întreg județul Bacău, care au ținut să-i încurajeze pe cei 70 de candidați liberali.

Preşedintele filialei judeţene a PNL, Romeo Stavarache, şi-a anunţat candidatura pentru obţinerea unui nou mandat în funcţia de primar al municipiului Bacău, ocazie cu care a lansat broşura „Jurnal de primar”, în care sunt înscrise realizările administraţiei pe care a condus-o timp de 8 ani. Evenimentul s-a bucurat de prezența fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu, care a mărturisit „că este foarte legat de judeţul Bacău şi de echipa care s-a format aici, în jurul lui Romeo Stavarache”. Din partea USL Bacău au fost invitaţi Dragoş Benea, preşedintele Consiliului Judeţean Bacău (PSD) şi Viorel Ilie, primarului municipiului Moineşti (PC), care şi-au exprimat încrederea că USL din judeţul Bacău va înregistra rezultate foarte bune la alegerile din acest an datorită valorii organizaţiilor şi dialogului constructiv din ultima perioadă.

Șeful campaniei electorale a PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr, a prezentat fiecare candidat la funcția de primar și a dat startul oficial al „bătăliei” care urmează.

După terminarea evenimentului, primarul Romeo Stavarache l-a invitat pe Călin Popescu Tăriceanu să viziteze şantierul Spitalului Municipal din Bacău care va fi finalizat în această toamnă.

***

 Miercuri, 9 mai, Ziua Europei, dar şi împlinirea a 33 de ani de la marea performanţă a Nadiei Comăneci, care a câştigat în 1979, pentru a treia oară consecutiv, titlul de campioană europeană,  a căpătat o semnificaţie actuală la Oneşti, prin vizita ex premierului Călin Popescu Tăriceanu, cu ocazia lansării echipei liberale în campania pentru alegerile locale.

Fosta „cetate a petrochimiei” din perioada comunistă s-a transformat într-o fortăreaţă liberală prin prezenţa unui segment semnificativ al societăţii civile în eleganta aulă a Bibliotecii „Radu Rosetti”. Peste 170 de antreprenori, avocaţi şi profesori, dar şi pensionari, muncitori şi elevi, s-au dovedit interesaţi de mesajele pe care doreau să le transmită echipa PNL înscrisă în cursa pentru Primăria Oneşti, în frunte cu Dănuţ Oprea, candidatul liberal pentru fotoliul de primar al orașului.

Arad

Președintele PNL Arad, Ioan Cristina, co-președinte al USL Arad, și Florin Galiș, președinte al Organizației Municipale PNL Arad, co-președinte al USL pe municipiul Arad, au participat miercuri, 9 mai a.c., la prezentarea programului USL pentru Municipiul Arad.

Cu acest prilej, candidatul USL pentru funcţia de primar al Aradului, Lia Ardelean, a făcut o scurtă prezentare a principalelor elemente cuprinse în programul pe care, împreună cu echipa sa, îl va implementa după câştigarea alegerilor.

În discursul său, co-președintele USL Ioan Cristina a afirmat: „Este evident că dezvoltarea judeţului Arad merge mână în mână cu cea a municipiului. Judeţul şi municipiul nu se pot dezvolta ca două entităţi diferite. În primul rând, municipiul este poarta de intrare în judeţ, iar pentru a face această poartă şi mai primitoare, am încredere în echipa pe care USL Arad a desemnat-o să ceară voturile arădenilor. Este o echipă de oameni oneşti, care vrea binele Aradului, lucru care reiese şi din strategia pe care şi-a propus-o. Dorim cu toţii să se încheie această dezvoltare haotică a oraşului, cu lucrări de proastă calitate, cu reducerea spaţiilor verzi, cu transformarea ştrandului într-o veritabilă închisoare, cu impozitarea fără precedent a cetăţenilor şi alte lucruri de acest fel, făcute de actuala administraţie locală în dispreţ total faţă de ardeni. De aceea, arădenii trebuie să privească cu încredere spre echipa USL Arad. Echipa USL doreşte să le redea arădenilor demnitatea. Are proiecte gândite pentru oameni, nu împotriva lor, în fiecare domeniu, de la cultură şi până la preţul gigacaloriei. Noi, USL Arad, demonstrăm prin oamenii propuşi şi prin proiectele acestora că suntem pregătiţi să preluăm administraţia municipiului şi a judeţului.  Iar echipa de la municipiu ştie foarte bine ce are de făcut!”

Cluj

Astăzi, 10 mai a.c., începând cu ora 18.00, candidatul USL la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, liberalul Marius Nicoară, se întâlneşte cu preşedinţii şi administratorii de bloc din cartierul Grigorescu, la Hotel Napoca.

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: