Agerpres – Maramureş: Ţărăniştii, optimişti în privinţa scorului electoral propus

Liderii PNŢCD Maramureş speră să obţină în urma scrutinului din luna iunie, 14 primari în mai multe localităţi rurale şi urbane din judeţ.  ‘Deşi PNŢCD la nivelul judeţului se află într-o cursă accelerată de regrupare, avem şanse reale să obţinem 14 posturi de primar, iar în alte 43 de localităţi avem candidaţi pentru consiliile locale. Majoritatea celor care au ales să se înscrie în PNŢCD sunt oameni cu un statut profesional bine conturat, sunt reprezentativi au imagine deplin conturată în comunitate şi reprezintă un garant al aducerii voturilor’ a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNŢCD Maramureş, Doru Dăncuş.

Liderul ţărăniştilor a mai precizat că, în urma consultărilor la nivelul organizaţiei, s-a decis ca membrii şi simpatizanţii partidului să susţină candidatura la funcţia de preşedinte al CJ Maramureş a deputatului independent Gheorghe Zoicaş, iar pentru cea de primar al municipiului Baia Mare pe liberalul Cătălin Cherecheş care candidează a doua oară pentru aceiaşi demnitate publică.

Sloganul electoral al PNŢCD Maramureş este: ‘ Faceţi loc, ţărăniştii intră-n joc ! ‘  PNŢCD Maramureş are candidaţi pentru Consiliul local Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei şi CJ. De asemenea, partidul a depus liste cu candidaţi pentru consiliile locale din 43 de localităţi din cel 76 de unităţi administrative şi are candidaţi pentru primărie în alte 14 localităţi.  Potrivit preşedintelui PNŢCD Maramureş, Doru Dăncuş, ‘cel mai bătrân partid din România este format la nivel judeţean din oameni tineri, dornici să se implice în politică şi viaţa comunităţilor’.

 

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: