Comunicat de presa – 1.000 de membri noi pentru PNL Sector 3

Sâmbătă, 19 mai 2012, la Hotel Rin din București, va avea loc, începând cu ora 19.30,
o ceremonie festivă în cadrul căreia vor fi primiți în partid aprox. 1.000 de noi membri.

Cu această ocazie, liderii USL Sector 3, Florin-Alexandru Alexe, președintele PNL Sector 3, Robert Negoiță, președintele PSD Sector 3 și candidatul USL pentru Primăria Sectorului 3 și Virgil Dracea-Ciulei, președintele PC Sector 3, vor semna protocolul de colaborare pentru alegerile locale.

Vor fi prezenți toți candidații liberali la Consiliul Local al Sectorului 3, pe listele USL. Alături de aceștia se vor afla și alți candidați USL din partea PSD și PC. Candidații liberali vor prezenta în fața noilor colegi principalele proiecte pe care le vor susține pentru cetățenii din sector, în calitate de membri ai Consiliului Local.

Invitatul de onoare al acestui eveniment este Eugen Nicolaescu, care se va adresa celor prezenți în calitate de președintele al PNL București.

În ultima perioadă, susținerea din ce în ce mai largă de care se bucură USL în rândul cetățenilor s-a materializat, în cazul PNL, printr-un val de adeziuni. Astfel, conducerea PNL Sector 3 a decis să acorde acestora importanța cuvenită prin organizarea unui eveniment special.

Persoană de contact:

Violeta Vijulie, Coordonator Comunicare PNL Sector 3,

tel. 0722.566.223, e-mail: violeta.vijulie@atelierdecomunicare.ro

Etichete:,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: