USL: Pentru a apăra o persoană care a furat voturi în Parlament, în văzul a milioane de români, Monica Macovei acţionează împotriva României

Uniunea Social Liberală condamnă ferm atacul Monicăi Macovei la adresa intereselor naţionale, prin anunţarea intenţiei de a cere suspendarea drepturilor României în cadrul Uniunii Europene.

Monica Macovei a lansat ieri un atac fără precedent îndreptat împotriva României și a tuturor cetățenilor români, odată cu exprimarea intenţiei de a cere suspendarea drepturilor României în Uniunea Europeană, prin invocarea articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene. Pentru a o apăra pe doamna Roberta Anastase, care se face vinovată de fraudarea scandaloasă a votului la Legea pensiilor, Monica Macovei, şi implicit PDL, sunt gata să îi lase pe români fără fonduri europene şi fără dreptul de a-şi exprima poziţia în cadrul Uniunii Europene. Pentru ca o persoana să nu-și piardă funcția, doamna Macovei este gata să pericliteze poziția României.

Această intenţie arată gradul de iresponsabilitate a europarlamentarului PDL şi a colegilor săi, care pun funcţiile personale şi interesele de partid în faţa interesului naţional. De aceea, PDL a şi dezinformat ieri în mod grosolan partenerii externi cu privire la presupusa intenţie a USL de a revoca judecători ai Curţii Constituţionale.

Partidul care a făcut cel mai mult rău României atunci când s-a aflat la guvernare îşi continuă practicile şi în opoziţie. Cerem preşedintelui PDL, domnul Vasile Blaga, delimitarea fermă de intenţiile Monicăi Macovei, în caz contrar înţelegând că este vorba de o acţiune a întregului PDL îndreptată împotriva României şi a românilor.

4 iulie 2012                                                                       Uniunea Social Liberală

Etichete:,

Un comentariu pe “USL: Pentru a apăra o persoană care a furat voturi în Parlament, în văzul a milioane de români, Monica Macovei acţionează împotriva României”

  1. adrianstasek 4 iulie 2012 la 2:32 PM #

    Este limpede faptul ca monica macavei ca cetatean roman si nu in ultimul rand ca europarlamentar, poate sa sacrifice interesul general al romanilor, pentru a apara hotii si mincinosii din anturajul sau portocaliu, precum roberta anastase…
    Curand romanii vor sanctiona aceste manifestari nesanatoase ale doamnei europarlamentar M.M. care iata nu stie sa iasa din criza politica in care se afla impreuna cu celelalte portocale expirate.

    Apreciază

<span>%d</span> blogeri au apreciat: