Comunicat de presa USL – 29 iulie

Uniunea Social Liberală doreşte să informeze presa străină acreditată la Bucureşti asupra derulării procesului electoral de astăzi.

În opinia noastră, acest referendum se desfăşoară în parametri legali, Guvernul României asigurând condiţiile de desfăşurare normale.

De asemenea, până la această oră, nu a fost semnalat niciun incident sau situaţie care să pună sub semnul întrebării corectitudinea procesului de votare, nici din partea autorităţilor, nici din partea observatorilor. Pe parcursul zilei, vă stăm la dispoziţie cu orice precizare pe care o veţi considera necesară sau orice situaţie care este nevoie a fi clarificată.

Ne exprimăm dezamăgirea pentru reprezentanţii PDL care v-au transmis sau au încercat să vă inducă informaţii false privind fraudarea referendumului de astăzi, 29 iulie. Considerăm că numai dialogul şi comunicările permanente şi corecte pot contribui la informarea opiniei publice.

29 iulie 2012                                                             Uniunea Social Liberală

Etichete:, ,

Trackback-uri/Pingback-uri

  1. Rugăminte fierbinte, liderilor USL « Popateapa's Blog - 30 iulie 2012

    […] Publicat de Popateapa pe 30 iulie 2012 Conform comunicatului  BEC sunt înregistraţi în listele electorale 17.984.621. 50% înseamnă 8 999 31o,5. Au votat ≈8.297.135. Au mai lipsit 695 115! Dacă nu era Orban al ungurilor, dacă erau mai mulţi oameni conştienţi şi dacă…… […]

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: