Declarații de presă Crin Antonescu, la începutul reuniunii cu vicepreședinții executivi PNL

Jurnalist: Se menține criza în USL?

Crin Antonescu:  După părerea mea, nu. Dacă vă referiți la episodul Roșca Stănescu, v-am spus la timpul potrivit că este un episod închis.

Jurnalist: Astăzi este subiect de discuție Sorin Roșca Stănescu?

Crin Antonescu: Nu, în niciun caz. Haideți, ca să ne lămurim, noi avem aici o întrunire absolut normală, uzuală, a vicepreședinților cu atribuții executive, cu atribuții organizatorice. Deci nu e o ședință în care se iau decizii politice. Decizii politice, conform statutului, se iau doar în ședințele Biroului Permanent.

După cum v-am spus de joi, pentru noi cazul e închis.

Jurnalist: Victor Ponta a renunțat la solicitarea de sancționare a domnului Roșca Stănescu?

Crin Antonescu: Nu știu, întrebați-l pe domnul Ponta. Mie-mi pare că după discuțiile pe care le-am avut, după declarațiile pe care premierul le-a dat, după declarațiile pe care președintele executiv al PSD, domnul Dragnea, le-a dat, am văzut și aseară, cred că lucrurile sunt foarte, foarte clare pentru toată lumea, oricât de greu ar înțelege unii.

Jurnalist: Și-a pus Sorin Roșca Stănescu demisia la dispoziția dumneavoastră și dumneavoastră i-ați spus că dacă cedați de data aceasta vor mai urma și alte cedări?

Crin Antonescu: Astea sunt legende pe care le mai născociți dumneavoastră sau, în fine, domnul Buble în timpul liber. Nu, poziția lui Roșca Stănescu a fost foarte clară, repetată în câteva rânduri, poziția mea a fost la fel de clară, poziția Biroului Permanent la fel de clară. Între aceste anunțuri publice nu s-a întâmplat nimic.

Jurnalist: Cum e cu PNL singur împotriva PSD și a lui Traian Băsescu?

Crin Antonescu: Păi cred că știți.

La revedere.

Etichete:, , , , , , ,

Un comentariu pe “Declarații de presă Crin Antonescu, la începutul reuniunii cu vicepreședinții executivi PNL”

  1. popescu 20 iunie 2013 la 10:40 PM #

    dle crin antonescu,in teleorman,lumea v-a votat pt ca ati promis locuri de munca,cand v-a fi aceasta minune,la urmatoarele alegeri?deblocati posturile si in adm publica,avem copii care au terminat adm publica,unde sa se duca?ce vor face?,daca nu,desfintati facultatile care au administratie.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: