Comunicat de presă PNL privind votul din Parlament pe tema referendumului propus de Traian Băsescu

capture-20130611-142252La nivelul Uniunii Social Liberale nu a fost luată nicio decizie cu privire la votul din Parlament pe tema referendumului propus de președintele Traian Băsescu.

Acuzațiile liderilor de grup ai Partidului Social Democrat sunt lipsite de temei, de vreme ce liderii PSD de la Senat și Camera Deputaților au fost informați din timp cu privire la modul în care liberalii vor vota în această privință.

Partidul Național Liberal consideră că referendumul propus de Traian Băsescu este un demers inutil și în consecință liberalii s-au pronunțat împotrivă. În plus, aproximativ 20 de parlamentari PSD au votat alături de reprezentanții PNL și în concordanță cu programul de guvernare cu care USL a câștigat alegerile din decembrie 2012. Totodată, 10 parlamentari social-democrați s-au abținut  de la vot, Miron Mitrea fiind unul dintre aceștia.   Acest program prevede clar sistemul bicameral, iar românii, atunci când au votat USL, au știut că optează pentru păstrarea bicameralismului.

  Puiu Hașotti,

         Liderul Grupului  PNL din  Senat

          Andrei Gerea,

 Liderul Grupului  PNL Camera Deputaților

Etichete:, , , ,

3 comentarii pe “Comunicat de presă PNL privind votul din Parlament pe tema referendumului propus de Traian Băsescu”

 1. pozedecat 19 iunie 2013 la 9:00 AM #

  Cred ca s-a pierdut o parte din textul comunicatului. Banuiesc ca era: „… atunci când au votat USL, au știut că optează pentru păstrarea bicameralismului si pentru anihilarea politica a lui Basescu si a acolitilor sai Kovesi, Morar sau Haineala, pentru tragerea la raspundere a tuturor celor care au fost „beietii destepti” ai sistemului mafiot basist, impotriva riscurilor de exploatare a gazelor de sist si a distrugerii patrimoniului cultural al Rosiei Montana pe care in repetate randuri experti din strainatate si din tara l-au indicat a fi demn de lista patrimoniului cultural mondial UNESCO”.
  Cum nici in ziua de azi nu stim cati electori suntem (!!!!) va doresc coabitare placuta …

  Apreciază

  • Gondolin 20 iunie 2013 la 5:57 AM #

   Deseori gura nebunului adevăr grăieste… Dar sper ca de data aceasta NU!

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: