Comunicat de presă – George Scutaru, referitor la speculatiile privind negocierea legii amnistiei vs liste comune la europarlamentare

big_george_scutaruContrar oricăror speculații și informații false vehiculate în ultimul timp, Partidul Național Liberal își menține poziția exprimată anterior în ceea ce privește propunerea referitoare la amnistie și respinge orice formă legislativă care ar putea ridica suspiciuni de favorizare a unor categorii de persoane și demnitari.

În aceste condiții, declarațiile prim-vicepreședintelui PDL Cătălin Predoiu reprezintă doar o încercare de intoxicare, dezinformare și manipulare a opiniei publice.

PNL nu negociează în niciun fel Legea amnistiei vs liste comune la europarlamentarele din acest an, fiind partidul care își menține cu fermitate opțiunea exprimată anterior.

Liderii USL sunt preocupați ca alianța să devină cât mai performantă pentru a asigura guvernarea eficientă a țării. În acest sens, se discută introducerea unor modificări la protocolul de funcționare al Uniunii Social Liberale, care au în vedere îmbunătățirea mecanismului de luare a deciziilor în interiorul USL atât în plan guvernamental, cât și parlamentar.

Poziția PNL pe tema legii amnistiei a fost ferm formulată de către liberali și nu va face subiectul niciunei negocieri.

8 ianuarie 2014                            

George Scutaru,

Liderul Grupului PNL din Camera Deputaților

Etichete:, , , , , , , ,

5 comentarii pe “Comunicat de presă – George Scutaru, referitor la speculatiile privind negocierea legii amnistiei vs liste comune la europarlamentare”

 1. Roxana Iordache 8 ianuarie 2014 la 3:50 PM #

  La mulţi ani! Dv. şi celor dragi.

  În rest, nu amnistia e problema – peste tot se practică, în ţările normale la cap. Problema e Codul Penal modificat totalitar. Aici să vă aud pe voi, liberalii.

  Apreciază

  • Radu Zlati 8 ianuarie 2014 la 4:36 PM #

   se pare că pe Codul Penal ne vom bate la sânge pe modificările ce se vor aduce, încercând să reducem cât mai mult ”colateral damage”.
   Pe chestia amnistierii v-aș da dreptate, peste tot se practică, dar în momnetul de față nu sunt sigur că suntem ”normali la cap”, deci ar fi de evitat. 😛
   Totalitar nu s-a modificat (sunt de părerea că Parlamentul nu poate acționa totalitar) dar lipsit de transparență și chiar cu erori gândire sau de poziționare politică, asta da, admit că s-a întâmplat. De altfel ce să zic? Și eu am votat modificările 😦

   Apreciază

  • Radu Zlati 8 ianuarie 2014 la 4:38 PM #

   La mulți ani și Dvs și celor apropiați, sănătate și împliniri! Fiți cu ochii pe noi și mai beșteliți-ne, când merităm.

   Apreciază

 2. chioru 8 ianuarie 2014 la 5:22 PM #

  mare tampenie ca antonescu se impaca cu pesedistii. pe comunisti trebuie sa-i distrugi, nu sa te increzi in alianta cu ei. greseala asta se va vedea in decembrie, mare prostie face, mare de tot

  Apreciază

  • Radu Zlati 8 ianuarie 2014 la 5:56 PM #

   eu aș zice să așteptăm să vedem cum decurg lucrurile… nu ar fi mai înțelept așa? Din afară se văd (se zice) mai bine lucrurile, dar poate că nu este așa?

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: