Comunicat de presă – Tinerii liberali în bătălia pentru Parlamentul European

1907598_10152349791868745_1507820405_nSâmbătă, 26 aprilie, a avut loc la Brașov ședința reunită a Delegațiilor Permanente ale Tineretului Național Liberal și Cluburilor Studențești Liberale. Alături de Florin-Alexandru Alexe, deputat, președinte TNL și Claudia Benchescu, președinte CSL și candidat pentru alegerile europarlamentare, s-au aflat invitații: Crin Antonescu, președinte PNL, Marian Petrache, președinte Consiliul Județean Ilfov, președinte PNL Ilfov, coordonatorul campaniei electorale a PNL, Adrian Atomei, viceprimarul municipiului Brașov și Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean Satu-Mare.

Discuțiile s-au axat pe strategia de campanie și acțiunile care vor fi derulate în această perioadă electorală, marcată și de activitățile celorlalte partide politice.

În cadrul analizei privind mesajele de campanie aruncate de celelalte partide pe piața electorală, tinerii liberali s-au arătat revoltați de manipularea pe care o încearcă alianța PSD-PC-UNPR prin promovarea sloganului ”USL trăiește!”.

”Campania lui Victor Ponta și a partidelor sale este o sfidare la adresa românilor. Ei își spun ”mândri că sunt români”, dar strategia lor este o înlănțuire de minciuni.  Românii știu că Partidul Național Liberal a ieșit de la guvernare pentru că PSD s-a dezis de toate angajamentele pe care USL și le-a asumat în 2012. Românii sunt în mod sincer mândri că sunt români, nu la modul ipocrit pe care îl promovează PSD-ul.” – a declarat Florin-Alexandru Alexe, președinte TNL

În acest context, tinerii liberali atrag atenția asupra faptului că sâmbătă, la lansarea candidaților PSD-PC-UNPR, Victor Ponta a dezvăluit publicului adevăratul motiv al ruperii USL, anume faptul că își dorește o candidatură la președinția României.

Tineretul Național Liberal și Cluburile Studențești Liberale sunt implicate cu toate forțele în campania pentru alegerile europarlamentare. Tinerii liberali își asumă datoria de a le explica românilor, cu sinceritate și respect, importanța extraordinară pe care Parlamentul European și instituțiile Uniunii Europene o au în viața de zi cu zi a românilor.

”O mare parte din legislația României este urmare a votului din Parlamentul European. Românii trebuie să meargă la vot pentru a trimite la Bruxelles persoane capabile să ia cele mai bune decizii în numele României.” – a declarat Claudia Benchescu, președinte CSL și candidat la alegerile europarlamentare susținut de TNL și CSL

Președintele PNL, Crin Antonescu, prezent la reuniune, a felicitat tinerii liberali pentru activitatea desfășurată în precampanie și și-a exprimat convingerea că activitatea pe care o vor desfășura pe parcursul campaniei electorale va ajuta PNL să atingă procentul de 25%, astfel încât, candidatul tinerilor, Claudia Benchescu, va obține un loc în Parlamentul European.

La rândul său, Marian Petrache, coordonatorul campaniei electorale a PNL a declarat că activitatea celor două organizații în privința activităților de campanie este peste așteptări, iar Claudia Benchescu, care reprezintă, pe lista PNL, nu numai tinerii, ci și filialele PNL din Oltenia, face față cu succes provocărilor unei campanii electorale, la nivelul candidaților care au deja la activ un mandat de europarlamentar.

27 aprilie 2014                                  

Departamentul de comunicare al TNL – T comunică

Etichete:, , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: