Un vot în favoarea primarilor PNL

Radu ZlatiDe ce am votat modificarea și completarea Legii nr. 51/2006 privind serviciile comunitare de utilități publice? Simplu: pentru a fi în acord cu propriile mele convingeri.

Încă din vara anului trecut semnalam faptul că trebuie să se facă ceva pentru ca unii primari să fie eliberați de spectrul ANI.

Mă refeream, în mod concret, la acei primari care, în numele comunităților pe care le conduc, fac parte din consiliile de administrație ale unor asociații de dezvoltare comunitară care au ca obiect de activitate servicii de utilități publice și care, în urma unor prevederi ambigue din legislație, puteau să fie considerați de către ANI ca incompatibili.

Votul meu a avut în vedere doar faptul că acești primari sunt cei mai îndreptățiți de a face parte din respectivele consilii de administrație, ca reprezentanți ai comunităților pe care le conduc, ai cetățenilor care i-au ales.

Votul meu nu are, în consecință, nimic de-a face cu vreo apropiere, de orice fel, cu PSD, cu marioneta PSD aflată în acest moment la conducerea Senatului sau cu grupul de trădiceni care îl înconjoară.

*Articol scris în 8 august 2013 pe aceeași temă

Etichete:, , , , ,

2 comentarii pe “Un vot în favoarea primarilor PNL”

 1. Ionut 26 iunie 2014 la 7:41 PM #

  Stimate d-le deputat,

  Imi cer scuze ca postez din nou in afara subiectului, insa, din pacate, realitatea „bate” blogul. Am aflat, cu stupoare, de votarea legii cimitirelor, lucru despre care nici nu am stiut pana acum (si nu stiu daca s-a dezbatut public).
  Nu imi dau seama cine si in ce scop a initiat aceasta lege insa, in mod sigur, va da nastere la o serie intreaga de abuzuri si intrevad deja un potential beneficiar: RMGC.
  E tardiv (repet, nu am stiut NIMIC pana acum, ca majoritatea votantilor), insa fac un apel ca aceasta „lege” sa fie intoarsa in Parlament.

  In ceea ce priveste numirea noului ministru al transporturilor, am o palida multumire sufleteasca: spre deosebire de dumnealui, as putea elabora si prezenta public o strategie pentru acest minister.

  Va multumesc

  Apreciază

  • Radu Zlati 26 iunie 2014 la 8:25 PM #

   Legea a fost votată, deci nu mai poate fi întoarsă. Eventual se poate propune un text de lege care să o modifice.

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: