Cluj.transilvania-tv.ro: Nici nu mai vreau să dau mâna cu oamenii lui Tăriceanu

Radu ZlatiDeputatul PNL de Gherla Radu Zlati, membru al biroului permanent județean și vicepreședinte a organizației județene Cluj, a făcut câteva precizări pentru Transilvania-tv.ro, ce l-a vizat direct pe fostul președinte PNL Călin Popescu Tăriceanu. Prieten bun cu Crin Antonescu, Zlati a declarat că pe postul președinte al Senatului îl sprijină la candidatura prezidențialelor din partea PNL. ”Îl susțin pe Antonescu necondiționat”.

În ce privește aripa liberal – reformatoare (PLR) a lui Călin Popescu Tăriceanu, recent înființată, reprezentantul PNL Radu Zlati, a arătat că n-a fost tentat să facă parte din noua structură. Mai mult, parlamentarul PNL a punctat că nici măcar nu mai dorește să dea mâna cu ei și i-a numit trădători.”Nu! Grupul d-lui Tăriceanu indiferent de motivațiile personale care au dus la acest lucru, nu sunt decât niște trădători ai partidului; cu ei nici nu mai vreau să dau mâna, darămite să mă pun în grupul lor”.

Întrebat dacă are cunoștință despre faptul că vor mai pleca membrii din PNL către PLR, alesul de Cluj, a dat de înțeles că vor mai fi ”trădători”! ”Mulți nu, dar nu este exclus să mai plece dintre colegi. Beneficiile de a sta agățat la ugerul gras al puterii, pot să-i îndemne pe unii; sigur, vor fi invocate tot felul de motivații mai mult sau mai puțin nobile de genul: noi nu vrem să ne unim cu PD-L-ul, noi vrem să rămânem fideli electoratului care ne-a trimis în Parlamnet etc…”. a tunat Zlati!

Despre liberal – refomatorii lui Tăriceanu, Radu Zlati este de părere că aceștia nu mai doresc să fie un președinte de Dreapta ci îl doresc pe Ponta. ”Nu poți să stai la masă cu Ponta și să vrei un președinte de Dreapta”.

În fine, în legătură cu recentele atacuri prin scrisori, declanșate chiar de către președintele Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu și fost premier, deputatul Zlati spune că ”Ungureanu dorește doar să se poziționeze, repoziționeze în cadrul PD-L –ului sau în raport cu PD-L-ul; există însă și riscul să piardă la electoratul băsist”.

Sursă: www.cluj.transilvania-tv.ro

Etichete:, , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: