ACL: Peste 25.000 de moldoveni au participat, sâmbătă, la Iaşi, la cel mai mare miting regional

10396974_710606065693314_4720947819579090339_oSâmbătă, la Iaşi, a avut loc cel mai mare miting regional organizat până acum pentru susţinerea lui Klaus Iohannis, după celelalte două, de la Craiova şi Constanţa. Anvergura acestui eveniment a fosta dată de numărul de participanţi (peste 25.000 de persoane), dar şi de liderii Alianţei Creştin-Liberale prezenţi, sâmbătă, la Iaşi.

Toate discursurile s-au referit la urgenţa schimbării politice a modului în care este condusă România şi, mai ales, Moldova. Liderii ACL de la nivel naţional, cât şi cei regionali, Klaus IOHANNIS, Vasile BLAGA, Cătălin PREDOIU, Mihai Răzvan UNGUREANU, Cristian ADOMNIŢEI, Dumitru OPREA, Gheorghe FLUTUR, Cristian BUŞOI, Mugur COZMANCIUC, Ioan BALAN, Ionel PALER, au punctat faptul că lipsa unei autostrăzi care să lege Iaşul şi, implicit, Moldova de Transilvania şi de restul ţării reprezinta dovada supremă a indiferenţei PSD faţă de soarta regiunii şi a locuitorilor ei. În acelaşi timp, felul despotic, corupt, abuziv în care PSD înţelege să administreze comunităţile Moldovei şi pe locuitorii ei, au condus la falimentul acestei politici, care înseamnă migrarea forţei de muncă, şomaj masiv, subdezvoltare, lipsa investiţiilor străine şi a infrastructurii.

Cum să vorbești în Moldova despre unire dacă nu există nicio autostradă care leagă Moldova de restul țării și de Europa. Ce fel de unire vroia să fie asta? Noroc că avem un președinte al Consiliului Județean care a realizat, cu toate că n-a fost sprijinit prea mult de Guvern, a realizat un aeroport, dar pentru dezvoltarea Moldovei este nevoie de autostradă. Este nevoie pentru Moldova de locuri de muncă, de infrastructură și de dezvoltare economic”, a punctat, sâmbătă, la Iaşi, Klaus IOHANNIS, candidatul ACL la Preşedinţia României.

„Vreau să mulţumesc, pe această cale tuturor ieşenilor care au fost alături de noi la acest moment decisiv nu numai pentru campania electorală din acest an, ci şi pentru viitorul Iaşului, al Moldovei şi al României în următorul deceniu. Ieşenii şi toţi cei care au fost prezenţi au dat un semnal şi un imbold puternic întregii ţări că Moldova are puterea şi determinarea de a schimba soarta alegerilor prezidenţiale. Deja pentru noi, această campanie este o victorie. Am schimbat o percepție, un mit, am învins o mentalitate. Am arătat Bucureștiului și întregii țări că Moldova va da viitorul preşedinte al României, pe Klaus Iohannis.

Vreau, de asemenea, să mulţumim Poliţiei şi Jandarmeriei pentru concursul pe care l-au dat în buna desfăşurare a evenimentului, cât şi celorlalte autorităţi. Desfăşurarea mitingului a fost o reuşită din toate punctele de vedere”, a declarat Cristian Adomniţei, preşedintele PNL Iaşi.

Departamentul de Comunicare al Alianţei Creştin-Liberale Iaşi

Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: