Reflectări în presă. săptămâna 15-21 februarie 2016

zlatiȘtiri pe surse: Deputat PNL sustine nevoia distribuirii gratuite de PREZERVATIVE in SCOLI

Deputatul PNL Radu Zlati sustine nevoia distribuirii gratuite de prezervative, sapun si sampon in scoli, ca metoda de promovare a unei vieti sanatoase. Zlati a facut aceasta afirmatie in contextul unei dezbaterii privind legea preventiei, organizata de PNL.

Monitorul de Cluj: Deputatul clujean Radu Zlati vrea prezervative în școli

„M-aş bucura că nicio şcoală să nu îşi ia avizul sanitar dacă nu are la toaleta şcolii dispensor de săpun lichid. Unele nu au deloc toaletă cu apă curentă. (…) M-aş bucura să nu existe şcoală (…) care să nu ai aibă nişte distribuitoare gratuite – şi mă refer la trei lucruri – prezervative, săpunuri mici ca la hotel şi şampoane, pernuţe de şampon. Dacă vrem să facem educaţie, nu o facem doar în vorbe”, a afirmat deputatul PNL

Politic Scan: Elevii ar putea primi gratuit prezervative și produse de igienă

Deputatul PNL Radu Zlati a declarat, în timpul unei dezbateri organizate pe tema Legii Prevenției, că susține distribuirea gratuită de prevezervative, săpun și șampon în școli.

Ziua de Cluj: Un deputat de Cluj vrea să distribuie prezervative în şcoli

În fapt, deputatul clujean include distribuirea gratuită de prezervative în şcoli într-un concept mai larg privind educaţia sanitară în special în şcolile din mediul rural.

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: