O nouă conducere la PNL București – cine luptă pe sectoare cu PSD

Iată noua conducere (interimară – dar vom vedea,  interimatul va continua) a Partidului Național Liberal, organizația București București:

 • Violeta Alexandru – Președinte PNL București
 • Sebastian Burduja – Președinte PNL S1
 • Monica Anisie – Președinte PNL S2
 • Antonel Tănase – Președinte PNL S3
 • Pavel Popescu – Președinte PNL S4
 • Cristian Băcanu – Președinte PNL S4
 • Ciprian Ciucu – Președinte PNL S6

Pentru Biroul interimar de conducere al PNL Bucuresti: Bogdan Glăvan, Victor Picu, Ovidiu Raetchi, Daniel Ciungu, Dragos Dincă și Cristina Trăilă.

Mulți din generații mai tinere, mulți mai nou veniți în partid. Un cec (mă feresc a zice: în alb) din partea conducerii PNL oferit unor persoane care și-au dorit mult să contribuie, în mult mai mare măsură decât până acum, la viața partidului. Dintre președinții de sector și mebrii biroului interimar se vor alege, cu siguranță, viitorii candidați ai partidului la sectoare. La Primăria Generală, nu se știe; bănuiesc că se va încerca o soluție globală, în cadrul unei alianțe care să își dorească eliminarea PSD de la conducerea Bucureștilor.

 

Etichete:, ,

6 comentarii pe “O nouă conducere la PNL București – cine luptă pe sectoare cu PSD”

 1. pozeDECAT 26 iulie 2019 la 4:52 PM #

  Nu stiu cum ma aleg eu la sectorul 6 numai cu personaje oportuniste pe care le serveste PNL …

  Apreciază

  • Radu Zlati 29 iulie 2019 la 10:49 AM #

   😦 Î,i pare un băiat plin de bune intenții. După mine, una dintre puținele numiri OK din listă, dacă șeful de organizație va candida la primăria de sector. Deși, admit, în 2014 când a fost primit în PNL, gestul a fost unul de oportunitate – din ambele părți.

   Apreciază

   • pozeDECAT 29 iulie 2019 la 3:03 PM #

    „oportunitatea” a fost si in cazul actualului primar (fost PSD cu cuvantari crancene anti-PNL cu mai putin de trei luni inainte de racolare) dar si cu alte figuri inainte …
    Nici acum nu stiu daca fostul primar Rares Manescu era sotul sotiei sale sau invers, ea era sotia sotului ei, de exemplu. Primarul fantoma, ca toti ceilalti, de altfel.

    Apreciază

    • Radu Zlati 29 iulie 2019 la 5:49 PM #

     nu știu despre ce actual primar fost PSD vorbiți, după câte știu Mutu este pesedist true and true. Cât despre Rareș, acolo povestea este complicată. Admit că nu a fost bun primar, dar nu știu ca S6 să fi fost avut vreun primar bun.

     Apreciază

    • pozeDECAT 30 iulie 2019 la 5:04 PM #

     Da, scuze. Nu e PSD true and true, e la PSD din PDL. Am gresit eu. Fost PDL cu cuvantari anti PSD si luat de bun apoi in partidul pe care-l scuipa …

     Apreciază

 2. pozeDECAT 30 iulie 2019 la 5:06 PM #

  In ce priveste primarii „buni” de la S6 tocmai asta este si oful meu.

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: