Dan Voiculescu: Băsescu e bântuit

Senatorul Dan Voiculescu susține într-o postare, făcută, miercuri pe blogul personal că președintele Traian Băsescu e bântuit și că în ceea ce îl privește lucrează la alte scenarii.

”Prima dată, la începutul anilor 90, mi s-a reproșat că am administrat conturile secrete ale lui Nicolae Ceaușescu. Se spunea, nici mai mult, nici mai puțin, că eram mâna dreaptă a dictatorului, “omul din umbra”, “eminența cenușie” a vechiului regim. După ce am câștigat în instanţă împotriva celor care mă calomniaseră, proces care a durat peste 7 ani, m-am ales cu nevinovăția pronunțată de justiție și cu scuzele publice ale domnului Băcanu. Apoi, la bursa zvonurilor, am devenit general de securitate, omul care tăia și spânzura în serviciile secrete, care l-a speriat pe Pacepa și l-a controlat cu mână forte pe Iulian Vlad. În 2006, când zvonurile se cam risipiseră, a reînceput serialul “Defăimarea lui Voiculescu” în regia ambițiosului domn Băsescu. Însă, din criză de argumente, generalul a fost retrogradat la nivelul de colonel. Nici colonel nu a rămas mult timp și a ajuns un anonim ofițer sub acoperire. Cercetările au continuat, pista ofițerului nu s-a confirmat și am primit gradul de “hocheist pârâcios” căruia i s-a conferit şi titlul « verişorul malefic al anului».

Însă nici la acest nivel nu am rămas pentru că, în 2010, Curtea de Apel București a respins practic toate scenariile pregătite de ambițiosul regizor. Variantele ”verișorul” și ”hocheistul” au fost infirmate. Tot ce a mai reținut justiția din “mitul colaborării” a fost că i-am spus directorului firmei de comerț exterior unde lucram că un austriac mă presa să fug din țară. (Cine mai are dubii, să citească sentința Curții de Apel București.) Așadar, din “eminența cenușie” a regimului, “generalul”, “colonelul”, “ofițerul”, “hocheistul”, “verișorul”, am ajuns doar ”funcționarul” care n-a vrut să fugă. Iar când la Înalta Curte sau la CEDO se va decide că acel episod nu are absolut nicio legătură cu serviciul secret comunist, voi cădea definitiv în anonimat. Însă știu că nu mă voi bucura de anonimat prea mult timp pentru că, după conturi secrete și servicii secrete, sunt convins că regizorul lucrează la alte scenarii secrete. Omul n-are linişte, e bântuit”, afirmă Voiculescu pe blog.

sursaL E-Politic.ro

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: