PNL: Retragerea sprijinului pentru Voiculescu,votată doar de iniţiator

PNL a supus miercuri la vot în Delegaţia Permanentă retragerea sprijinului politic lui Dan Voiculescu. În favoarea retragerii sprijinului politic a votat însă doar senatorul liberal care a avut această propunere, Raymond Luca.
 

„Am pus în discuţia Delegaţiei Permanente poziţiile pe care le-au exprimat public câţiva colegi săptămâna trecută, referitoare la aşa-numitul caz Voiculescu. Am avut şi o propunere a senatorului Raymond Luca, pe care, după discuţii, am supus-o votului Delegaţiei Permanente. El a propus retragerea sprijinului lui Dan Voiculescu şi a obţinut un vot, al domniei sale”, a anunţat miercuri preşedintele PNL, Crin Antonescu.
Antonescu a mai spus că după acest vot „subiectul Voiculescu” este închis în PNL. 

Dan Voiculescu a primit săptămâna trecută verdictul irevocabil de fost colaborator al Securităţii, cu numele conspirativ „Felix”, decizia fiind luată de Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie.

sursa: ImpactNews

Etichete:, , , ,

2 comentarii pe “PNL: Retragerea sprijinului pentru Voiculescu,votată doar de iniţiator”

 1. Dragos FRD 17 martie 2011 la 4:27 PM #

  Pe mine ma mira nu colaborarea lui Crin cu Felix, ci faptul ca ditamai ofiterul de securitate Felix s-a coborât sa colaboreze cu un turnator ieftin precum Porumbacu.

  Apreciază

  • Gondolin 17 martie 2011 la 10:56 PM #

   las postarea asta numai in respect pentru dreptul la opinie.
   Stiti foarte bine ca ce ati postat este o marsavie ieftina… sau daca nu stiti sunteti un tembel.
   Grea alegere, dar va apartine. 🙂

   Apreciază

%d blogeri au apreciat: