Liviu Dragnea: USL mai aşteaptă ieşirea UDMR de la guvernare, însă nu pentru mult timp

Liviu Dragnea a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Oradea, că PSD încă mai așteaptă ieșirea UDMR de la Guvernare. „Încă mai așteptăm ca UDMR să ia o decizie înțeleaptă și pentru ei, și pentru țară. Există riscuri foarte mari ca cei de la UDMR să fie considerați complici la ceea ce se întâmplă acum în țară. Eu nu acuz UDMR că urmărește anumite interese specifice, pentru că niciodată nu trebuie să îl acuzi pe cel care cere, ci pe cel care dă”, a declarat Liviu Dragnea.

Secretarul general al PSD a mai spus că oferta făcută UDMR nu va mai fi valabilă mult timp. „Orice zi, orice lună care trece cu acest Guvern face tot mai mult rău României. Acesta este motivul pentru care cerem UDMR să iasă de la guvernare și să facem o altă construcție politică, numai că nu o vom mai face mult timp. Nu dau termene, pentru că nu îmi place, dar dacă trece prea multă vreme, acest lucru chiar nu va mai conta”, a precizat Liviu Dragnea.

Liderul socia-democraților a mai spus că speră ca atitudinea UDMR Bihor, care a semnat un protocol la nivel județean cu USL, să fie adoptată și de conducerea centrală a Uniunii. „Sper ca atitudinea UDMR Bihor să trezească și conducerea centrală a UDMR, să-i ajute să înțeleagă că este foarte riscant să mai susțină acest Guvern, care face foarte mult rău României”, a mai spus secretarul general al PSD.

sursa: Realitatea.net

Etichete:, ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: