Organizaţia femeilor liberale îşi alege, sâmbătă, o nouă conducere

Actuala președintă a organizației de femei a PNL, Norica Nicolai, va preda sâmbătă ștafeta, într-un eveniment programat să dureze 10 ore și în care este așteptat să vorbească liderul PNL, Crin Antonescu.

Lucia Varga va candida cu proiectul „Femeile liberale pot ajuta România”, având ca obiectiv promovarea în politică a femeilor de valoare, competente, bine pregătite profesional. Varga este membru PNL Bihor, a activat ca secretar de stat timp de patru ani în Guvernul Tăriceanu, iar din 2008 este deputat.

Zvetlana Preoteasa își susține candidatura cu programul intitulat „Apel către doamne”, care are trei direcţii principale: „un alt fel de partid, bazat pe o nouă politică de resurse umane”, „o bună legătură cu românii din diaspora, prin constituirea unor departamente distincte în cadrul ONFL” şi „asigurarea unor departamente specializate în cadrul ONFL care să acorde consultanţă politică viitoarelor candidate”. Preoteasa este membru PNL Vâlcea, vicepreședinte al organizației de femei, iar între 2007 și 2009 a fost secretar de stat pentru învățământul preuniversitar în Ministerul Educației.

Congresul va începe la ora 10.00 și se va încheia la ora 20.00, cu o conferință de presă.

sursa: Realitatea.net

Etichete:, , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: