Vasile Blaga invitat în Echipa Boc

UPDATE: Vasile Blaga nu participă la alegerile de la PDL Hunedoara. Să fie pierdută filiala asta pentru el sau să nu o bage în seamă pentru că este una cu puţin delegaţi la convenţie?

Lucruri ciudate se întâmplă în principalul partid de guvernământ. După ce tabăra care îl sprijină pe Emil Boc a lansat o adevărată campanie de întoxicare pentru a lansa ideea ca Vasile Blaga e terminat şi că a ridicat steagul alb, acelaşi Blaga este acum curtat intens :))) Secretarul general al PDL spunea pentru pesurse.com că „Am sprijin în partid şi voi candida” vezi Aici –http://www.pesurse.com/#/2011/3/24/reacie-vasile-blaga–am-sprijin-n-partid-i-voi-ca/)

Se spune că ieri la Piteşti, la alegerile pentru şefia PDl Argeş, unde nu erau probleme pentru că singurul candidat era senatorul Mircea Andrei, Emil Boc însuşi a încercat să îl coopteze pe actualul secretar general al formaţiunii în echipa sa. „Nu pot să spun că au fost chiar negocieri, dar nişte discuţii tot au fost. E păcat să ne batem între noi şi Vasile ştie că PDL are acum nevoie de linişte„, a declarat un apropiat al premierului pentru pesurse.com.
Deocamdată Vasile Blaga scrie la moţiunea pe care intenţionează să candideze la Convenţia Naţională din 14 mai şi cel mai probabil, alături de premierul Emil Boc va participa azi la alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene Hunedoara – aici sunt doi candidaţi – o raritate la PDL 🙂

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: