Boc şi Blaga îşi vor lansa moţiunile pentru şefia PDL în aceeaşi zi

Preşedintele PDL, Emil Boc, urmează să îşi lanseze moţiunea pentru un nou mandat la conducerea partidului luni, la ora 13:00, iar secretarul general Vasile Blaga în aceeaşi zi, cel mai probabil la ora 14:30, a declarat, pentru NewsIn, deputatul PDL Cristian Boureanu.

//

Pe de altă parte, Boureanu a spus că nu se discută schimbarea titlului moţiunii lui Vasile Blaga, în urma scandalului apărut joi în care susţinătorii acestuia l-au acuzat pe Emil Boc că au folosit în moţiunea lor unul din titlurile de lucru ale lui Blaga.

„Nu are rost să îl schimbăm. Noi oricum aveam de gând să folosim alt titlu decât acesta, pe care l-au luat”, a precizat deputatul.

Echipa lui Vasile Blaga îşi acuză adversarii că au plagiat titlul moţiunii pe care  acesta o va depune luni, când îşi va lansa oficial candidatura la şefia partidului.

„România Dreaptă, România Puternică” se va numi moţiunea cu care Emil Boc va încerca să câştige un nou mandat la şefia PDL la Convenţia din mai, după cum a anunţat Valeriu Stoica, din tabăra premierului, în timp ce moţiunea lui Blaga se numeşte „România Dreaptă, România Europeană”.

sursa: Realitatea.net

Etichete:, , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: