Doi primari şi un viceprimar din Vaslui au fost excluşi din PNL (MEDIAFAX)

Doi primari şi un viceprimar din judeţul Vaslui, membri PNL, au fost excluşi din partid pe motiv că nu mai reprezintă interesele formaţiunii liberale la nivel local, întrucât participă în mod frecvent la întâlnirile organizaţiei judeţene a PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Biroul Permanent Judeţean al PNL Vaslui a decis, cu majoritate de voturi, excluderea din partid a primarilor comunelor Bogdăniţa şi Şuletea, precum şi a viceprimarului comunei Duda-Epureni pe motiv că aceştia nu mai reprezintă interesele partidului.

Excluderile s-au făcut, potrivit conducerii PNL Vaslui, la solicitarea organizaţiilor comunale din care cei trei aleşi făceau parte.

„Conducerile organizaţiilor comunale ne-au comunicat că cei trei aleşi nu mai fac echipă cu ceilalţi membri de partid şi că nu mai au absolut niciun fel de comunicare cu ei. Trebuiau limpezite odată apele în acele organizaţii, mai ales că atât viceprimarul cât şi primarii vizaţi bulversau activitatea în structurile locale, fiind văzuţi, de altfel, în repetate rânduri, la întâlnirile cu liderii PDL Vaslui. Pentru noi, nu reprezintă nicio pierdere, având în vedere că la nivelul celor trei localităţi avem oameni mult mai buni care pot candida la alegerile locale din 2012”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX preşedintele PNL Vaslui, Florin Ciurariu.

Pe lângă cei trei aleşi din Vaslui excluşi din partid, pe lista PNL se află alţi patru primari care, la cele mai mici abateri, vor fi, de asemenea, excluşi din formaţiunea liberală. De altfel, acestea sunt primele excluderi de primari dintr-o formaţiune politică înregistrate în judeţul Vaslui, cel puţin în actualul mandat.

sursa: Departamentul Comunicare PNL

Reclame

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat asta: