Mediafax – Geoană: PSD Bucureşti şi-a făcut datoria în alegeri; nu organizaţia a cerut schimbarea lui Vanghelie

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, că „problema” de la PSD Bucureşti trebuie rezolvată cât mai repede prin organizarea de alegeri pentru conducerea filialei, precizând că organizaţia şi-a făcut datoria în alegeri şi că nu aceasta a cerut schimbarea liderului său.

„Înţeleg că decizia este de a organiza alegeri pentru Bucureşti în următoarele săptămâni sau luni, deci problema trebuie rezolvată tot prin voinţa şi vocea organizaţiei, chiar dacă paraşutezi un comitet de organizare. Ceea ce nu am înţeles foarte bine e dacă această acţiune este împotriva preşedintelui organizaţiei noastre de la Bucureşti sau a fost dată de slaba performanţă de la alegerile anterioare, pentru că la alegerile anterioare, în premieră în ultimii 20 de ani, candidatul PSD, adică eu, am câştigat la Bucureşti, chiar dacă au fost şi voturi liberale. Organizaţia de Bucureşti şi-a făcut datoria, dacă este un alt interes este altceva”, a subliniat, într-o emisiune la Realitatea TV, Mircea Geoană, citat de „Gândul”.

Fostul preşedinte al PSD a adăugat că soluţia normală este ca la organizaţia de Bucureşti să fie organizate alegeri pentru conducerea filialei.

„Cred că cel mai sănătos lucru este ca în cel mai scurt timp cu putinţă să se întoarcă la organizaţie şi să-şi aleagă liderul pe care îl doresc. Dacă din motive pe care sper să le aflăm mai clar nu îl mai vrem pe omul ăsta, organizaţia este cea care decide. Nu organizaţia a cerut să fie schimbat preşedintele PSD Bucureşti”, a precizat Geoană.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, în 28 iunie, că, „pentru perioada preelectorală”, Organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

Etichete:, , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: