C. Teodorescu: O stenogramă a reîmprietenirii la români. Varianta Băsescu-Patriciu

Oricîtă imaginaţie aş avea, mi-e greu să-mi imaginesc un dialog amical între Traian Băsescu şi Dinu Patriciu. Ce să-şi spună, azi, cei doi? Totuşi să-ncercăm. Convorbire telefonică:

… vagi hîrîieli, uşoare păcănituri…

Dinu Patriciu (duios): Ştii ce bine m-am simţit, Traiane, în noaptea aia în puşcărie? Şi cînd te legai tu de mine, mă gîndeam: uite că, deşi a ajuns preşedintele ţării, Băsescu nu-şi uită nici prietenii cu care s-a certat…

Traian Băsescu (privire umedă) Şi eu, Dinule, cînd am văzut filmuleţul cu puştiul ăla, la Realitatea, m-am înfiorat de recunoştinţă. Era din campanie şi mă gîndeam, cînd l-am vizionat, uite ce gentil e Patriciu…De-aia ţi-am şi zis „Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!”

Dinu Patriciu (amical): Să ştii, totuşi, că m-am supărat cînd ai zis de mine că sînt liberal autentic. Unii nu înţeleg chestiile astea. Şi au tras concluzia că ai ceva cu Crin.

Traian Băsescu (si mai amical): Dinule, nu ştii vreun băiat de încredere, să-l pun candidat la preşedinţie?

Dinu Patriciu (ultra-amical): Ţi l-aş da pe Câmpeanu, dar găseşte-mi şi tu pe cineva pentru PNL, că bietul Crin s-a surmenat. Traiane, şi la tine păcăne telefonul?

Traian Băsescu: (Ireproductibil)… nu mai poţi să vorbeşti cu cineva că… (şi mai ireproductibil)… Dinule, ţinem legătura, dar zic să ne vedem că… (absolut ireproductibil)… Te pup!

Vedeţi că nu se poate?!

sursa: VoxPublica

Etichete:, , , , ,

3 comentarii pe “C. Teodorescu: O stenogramă a reîmprietenirii la români. Varianta Băsescu-Patriciu”

 1. mihai 30 iulie 2011 la 9:12 PM #

  Nu stiu de ce avem noi romanii boala asta de a ne da cu parerea fara sa stim despre ce este vorba. Patriciu nu a vorbit niciodata despre impacare cu presedintele. Dimpotriva, la o intalnire pe care a avut-o cu bloggerii liberali a spus foarte clar ca nu si-a schimbat parerea despre Traian Basescu si ca nici nu are de gand s-o faca.

  Puteti sa vedeti aici ce a spus Dinu Patriciu despre Traian Basescu, dar si despre alte subiecte:

  http://bloggeriliberali.blogspot.com/2011/07/dinu-patriciu-despre-speculatiile-care.html

  Dar e mai usor a iei de gata decat sa judeci cu propriul cap, nu-i asa?

  Apreciază

  • Gondolin 30 iulie 2011 la 9:29 PM #

   Patriciu in ultima vreme se cotrazice constant. Mai acum o saptamana zicea ca nu a fost niciodata certat cu Basescu (inseamna ca 22 de miloane de prosti au vazut alt film).
   Dupa care zicea ca el personal poate sa treaca peste orice cearta daca enteresu’ (national, pour la bonne bouche) o cere. Dupa care zicea… He he he… multe mai zicea.
   Iar recent s-a autodescoperit ca este gaura de la covrig, si ca a pus si el umarul la crearea USL (secret strategic pazit timp de 6 luni, de nici macat Ponta si Antonescu nu aflasera).
   Ma necajesc sa scriu si eu un articolas pe tema drumurilor la Damasc ale conului Dinu… dar fiind de o lene endemica nu stiu cand il termin.

   Apreciază

 2. Corbu Radu 23 septembrie 2011 la 9:58 AM #

  Am scris si o sa mai scriu de cate ori va fi nevoe.
  USL.si cei care l-au infiintat au fost prost inspirati,ma refer la faptul ca mult prea de vreme au decis la unificare.Identitatea celor 3 partide se vor vuala atat de mult incat, toate trei vor selecta un electorat comun, egal cu cel al psd ca procent.Base e constient de involutia usl,togmai de aceia nu mai face valuri incat sa nu le atraga atentia.
  PP-DD e scapat de sub control, si apsoaarbe capital electoral din toate partidele.Daca pana acum votantii au fost in proportie de 45-48%, acum noul partid reprezentativ al poporului,va scoate la vot cel putin 65%.E o vorba roaneasca( doi se bat si al treilea castiga),Ar fi un castig si o revanse legitima a poporului roman.
  Vom traii si vom vedea

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: