Ioan Ţintean: PNL ştie ce are de făcut şi nu îl consultă pe Dinu Patriciu în demersul cu USL (Agerpres)

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Ţintean, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu înţelege ce vrea în acest moment Dinu Patriciu, dacă este supărat pe conducerea liberală sau pe proiectul USL, dar a subliniat că PNL ‘ştie ce are de făcut şi nu îl consultă pe Patriciu’ în legătură cu acest demers politic.

În opinia lui Ţintean, Dinu Patriciu nu poate influenţa bunul mers al colaborării din cadrul USL.

‘Noi, liberalii, astăzi, încă nu înţelegem ce vrea Dinu Patriciu, dacă într-adevăr nu este de acord cu USL sau are ceva cu cineva din partid. El spune că nu are nimic cu nimeni din partid, nici cu Crin (Antonescu – n.r.), dar că are rezerve cu privire la USL. Pe de altă parte, are o relaţie foarte bună cu Oprescu, de exemplu. Eu cred că nu va avea nicio influenţă asupra bunului mers al programului USL – asta cred astăzi, pentru că îmi cunosc bine preşedinţii, deja ne cunoaştem bine între noi, preşedinţii de filiale. Nu am auzit vreunul să aibă vreo rezervă cu privire la ce facem noi acum, la această construcţie’, a spus liderul PNL Bistriţa-Năsăud.

Ioan Ţintean consideră că singurul care trebuie să se lămurească în această chestiune este Dinu Patriciu, pentru că PNL nu îl va consulta pe acesta în legătură cu alianţa cu PSD şi PC.

‘Nu ştiu până unde vrea să meargă, ce doreşte, pentru că n-a venit public să spună că actuala conducere a PNL nu este credibilă. Nici n-a spus că vrea să fie el omul care să conducă guvernul, cum presa i-a atribuit. El singur trebuie să se clarifice. PNL ştie ce are de făcut şi nu-l consultă pe Dinu Patriciu în demersul cu USL, că aici este singura problemă. El nu este supărat pe Crin Antonescu că, vezi Doamne, nu conduce bine PNL’, a adăugat Ţintean.

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud spune că nu vede în acest moment nicio apropiere între Dinu Patriciu şi Traian Băsescu, dar afirmă că, dacă s-ar întâmpla acest lucru, Patriciu ‘ar ieşi definitiv din viaţa politică’.

Întrebat dacă Dinu Patriciu trebuie sancţionat de partid, Ţintean a preferat să nu se pronunţe, spunând că o eventuală sancţiune poate fi dată doar de organizaţia de Prahova a PNL, al cărei membru este.

Etichete:, , , , , , ,

Comentariile nu sunt permise.

%d blogeri au apreciat: