Mediafax – Liderul PSD Vaslui va cere excluderea din partid a primarilor din Bârlad şi Huşi

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, sâmbătă, că va cere excluderea din partid a primarilor din municipiile Bârlad şi Huşi, după ce aceştia au avut activităţi „îndreptate împotriva PSD”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dumitru Buzatu a spus că în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Vaslui s-a aprobat ca organizaţiile municipale din care fac parte cei doi primari să ia în discuţie comportamentul acestora din „ultima perioadă”. „În cadrul Biroului Permanent Judeţean de sâmbătă am aprobat ca organizaţiile municipale Bârlad şi Huşi să ia în discuţie comportamentul din ultima perioadă al primarilor din cele două oraşe. Eu voi cere excluderea celor doi primari, având în vedere activităţile desfăşurate de aceştia, îndreptate împotriva PSD. Practic, ei au fost partizani ai PDL în ultima perioadă şi s-au afişat în nenumărate rânduri cu lideri ai acestei formaţiuni. După şedinţele care vor fi în octombrie în cadrul celor două organizaţii locale vom decide şi candidaturile pentru alegerile locale din 2012, la funcţia de primar”, a declarat Dumitru Buzatu.

Primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu, a fost exclus, la începutul acestei luni, din toate funcţiile de partid, el rămânând doar simplu membru al organizaţiei municipale.

Etichete:, , , , ,

Un comentariu pe “Mediafax – Liderul PSD Vaslui va cere excluderea din partid a primarilor din Bârlad şi Huşi”

  1. Adrian 18 septembrie 2011 la 9:37 AM #

    Am locuit in copilaria mea foarte timpurie in Barlad. Un oras ce a insemnat ceva odata. Recent am fost cu masina Bucuresti – Chisinau. In tot traseul asta, Barladul este punctul cel mai gritic, strazi mai carpite si mai valurite ca aici nici in Republica Moldova n-am intalnit … In fapt, tot judetul Vaslui mi s-a parut tragic din punct de vedere rutier.
    Husi – un orasel ce a fost probabil foarte pitoresc si cu o topografie speciala. Neasteptat de animat cu tineri mi s-a parut. Pare ca e locuit cu destula placere.
    Vreau de fapt sa spun ca, probabil, excluderea primarului din Barlad s-ar putea sa fie mai degraba un castig.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat: