Mediafax – Deputatul Mihail Boldea a demisionat din PDL

Deputatul PDL Mihail Boldea a demisionat, luni, din partid, susţinând că în organizaţia din care făcea parte, cea de la Galaţi, nu mai există democraţie, el precizând că pentru o vreme va activa ca independent, dar că ia în calcul şi orientarea către alte formaţiuni politice. „În acest moment, în organizaţia de la Galaţi nu mai există democraţie. De vreme bună, aici se poartă un dialog al surdo-muţilor. De fapt, eu am încetat să activez în adevăratul sens al cuvântului încă din luna aprilie a acestui an. Am discutat şi cu cei 7.800 de susţinători ai mei, membri de partid, oameni care m-au votat şi care au decis să demisioneze la rândul lor sau să îşi înceteze efectiv activitatea în partid”, a declarat Boldea.

El a precizat că va rămâne deocamdată independent, dar că ia în calcul orientarea către alte formaţiuni politice şi că va susţine în Parlament doar acele iniţiative în care crede.

Mihail Boldea, de profesie avocat, a intrat în PDL în anul 2004 şi a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere în cadrul filialei locale a PDL de la Galaţi.

El a fost preşedintele organizaţiei de tineret, vicepreşedinte al organizaţiei municipale, purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PDL Galaţi şi viceliderul grupului din Camera Deputaţilor până în februarie 2011.

Acesta a intrat de mai multe ori în conflict cu conducerea locală a partidului, dar a făcut şi câteva declaraţii împotriva conducerii centrale, nemulţumit de felul în care este condus partidul.

Etichete:, , ,

Un comentariu pe “Mediafax – Deputatul Mihail Boldea a demisionat din PDL”

 1. mariusmioc 19 septembrie 2011 la 6:21 PM #

  Mihail Boldea este un pericol pentru democraţie. Dispariţia sa completă din viaţa politică românească ar fi un lucru pozitiv.
  – Limitarea libertăţii prin creşterea drepturilor cetăţeneşti sau proiectul legislativ al deputatului PDL Mihail Boldea
  http://mariusmioc.wordpress.com/2011/02/21/limitarea-libertatii-prin-cresterea-drepturilor-cetatenesti-sau-proiectul-legislativ-al-deputatului-pdl-mihail-boldea/
  – Posibila motivaţie a iniţiativei legislative a deputatului PDL Mihail Boldea
  http://mariusmioc.wordpress.com/2011/02/22/posibila-motivatie-a-initiativei-legislative-a-deputatului-pdl-mihail-boldea/

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: